Khloé Kardashian avautuu rajusta vertailusta: Olin se lihava sisko

Yksi Kardashianin klaanin sisaruksista kärsi nuoruudessaan pahasta ulkonäköryöpytyksestä.

Kardashianin tosi-tv-perheeseen kuuluva Khloé Kardashian, 31, avautuu People-lehdessä rankasta nuoruudestaan. 

Nainen kertoo kokeneensa olonsa epävarmaksi eritoten vartalonsa vuoksi.

– Varttuessani oli aina pyöreä. Ystäväni juoksentelivat aina bikineissä mutta minä en koskaan tuntenut oloani mukavaksi niin tehdessäni, Kardashian avautuu.

Tästä huolimatta kotikasvatus piti naise itsetunnon kohdillaan.

– Tiesin, etten näytä sisaruksiltani eikä minulla ollut niitä muotoja, mutta en pitänyt sitä huonona asiana. Minulla oli uskomattoman rakastavat vanhemmat, jotka saivat aina minut tuntemaan oloni kauniiksi, joten en koskaan kyseenalaistanut sitä. 

Asia kuitenkin muuttui, kun Kardashianien tähdittämä tosi-tv-sarja alkoi. Suuri yleisö kiinnostui naisen ulkonäöstä, ja negatiivista huomiota oli aluksi vaikea sulattaa.

– Luulin olevani hyvässä kunnossa, mutta en kai sitten tarpeeksi hyvässä kunnossa Hollywoodin silmissä. En tajunnut olevani se "lihava sisko" ennen kuin aloin näkyä tv:ssä ja minua alettiin kutsua siten.

– Olin tottunut siihen, että minua verrataan siskoihini, mutta että niin rajulla tavalla.. Ajattelin vain, että se on minun roolini. Aloin sanoa sitä ennen kuin muut ihmiset ehtivät: olen se lihava, hauska sisko. Annoin sen melkein määritellä itseni. Oikeasti en ollut ylipainoinen, mutta olin vähällä antaa yhteiskunnan uskotella minulle, että olin.

Vaikka nainen on nyt hoikistunut useita kiloja uudistamalla ruokavalionsa ja kuntoilemalla säännöllisesti, hän on lopettanut itsensä punnitsemisen.

– En usko numeroihin. Niin kauan kun voin laskea pääni iltaisin tyynyyn, millään muulla ei ole väliä. Kenenkään muiden muotteihin ei pidä sopia. 

Kardashianit AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat