HIM-rumpalin lähtö järkytti fanit – bändin huumori ei naurata

HIM-fanit ovat ottaneet tyrmistyneinä vastaan uutisen rumpalin päätöksestä jättää bändi.

HIM-rumpali Mika ”Kaasu” Karppinen tiedotti tiistaina virallisen Facebook-sivunsa jäähyväiskirjeellä jättävänsä bändin. Kaasu oli ensin kertonut päätöksestään bändille ja nyt oli fanien vuoro tietää uutisesta.

Bändin tavoin fanit ovat yllättyneet Kaasun päätöksestä. Sosiaalisessa mediassa monet fanit kirjoittavat olevansa sokissa uutisesta, eivätkä he usko kenenkään pystyvän korvaamaan Kaasua.

HIM-yhtyeen virallisen Facebook-sivun ilmoituksen yhteyteen on tullut faneilta jo parissa tunnissa (tilanne klo 22.30) lähes 500 kommenttia.

– Niin surullista, hän on ainut bändin jäsenistä, joka kommunikoi faniensa kanssa.

– Olen aina iloinen nähdessäni Kaasun. Bändi tuntuu jotenkin tyhjältä ilman häntä.

– Mitä?? Nyt tuli kyllä aivan puskista tämä uutinen! Toivottavasti tämä ei tarkoita bändin loppua.

Tunteita on kuumentanut myös HIMin ilmoitus, jossa bändi heittää vitsaillen harkitsevansa Kaasun korvaamista elektronisesti. Monien fanien huumorintaju ei tähän heittoon ole riittänyt.

– Ai joku rumpukone vai? Voi hyvänen aika jätkät, tämä on nyt jo tarpeeksi surullista ja musertavaa, eräs fani kirjoittaa.

– Aiotteko tosissanne korvata 16 vuoden rumpalinne jollain koneella? Etsikää oikea rumpali korvaamaan hänet, HIM ansaitsee sen! Jos olisin rumpali, hakisin paikkaa heti. Antakaa jollekin mahdollisuus!

Rumpalin oma kirjoitus Facebookissa on puolestaan kerännyt jo yli 1180 kommenttia.

Lue myös:

    Uusimmat