Mainos

Hiljattain synnyttäneellä äidillä oli bikinit päällä – tuntematon nainen käski pukeutumaan peittävämmin

Tuntemattoman naisen ilkeät kommentit saivat tuoreen äidin julkaisemaan kuvan, jonka avulla hän haluaa kannustaa kaikkia naisia olemaan rohkeasti ylpeitä omasta vartalostaan. 

Päivän uima-altaalla piti olla ennen kaikkea rentouttava hetki kiireisen vauva-arjen keskellä. Nelikuukautisen pojan äiti Lexi Sinclair hämmentyi kuitenkin suuresti tuntemattoman naisen lähestyessä altaalla ollutta äitiä ja poikaa.

Äiti kertoo naisen kyselleen tavalliselta tuntuvia kysymyksiä pojan iästä ja painosta. Tämän jälkeen nainen ryhtyi kuitenkin arvostelemaan Sinclairin vartaloa kovin sanoin.

– Hän kertoi minulle, että ihmiset altaalla tuntisivat olonsa mukavammaksi, jos käyttäisin yksiosaista uimapukua. Hänen mukaansa bikinit eivät sovi äidille, varsinkaan henkilölle, joka on edelleen toipumassa, Sinclair kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Toisin kuin voisi luulla, äiti ei hermostunut, vaan päätti vastata naiselle erittäin nasevalla tavalla. 

Raskausarvet kertovat ihmeestä 

Naisen sanat saivat äidin näkemään hetkeksi punaista, mutta suuttumisen sijaan hän päätti hoitaa asian toisella tavalla. Tuore äiti kertoo hymyilleensä ja suudelleen poikaansa ennen vastauksen antamista.

– Olen ylpeä kehostani. Painoni on noussut 22 kiloa ja pudonnut 16. Sisälläni on kasvanut ihminen, ja syntymä on kaunis ihme. Vartaloni tarjoaa ruokaa lapselleni. Vartaloni ei ehkä ole kauneinta katseltavaa. Raskausarpeni eivät ehkä ole seksikkäitä. Mutta ne kertovat, että olen tehnyt jotain ihmeellistä, Sinclair vastasi häntä arvostelleelle naiselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sinclairin rehellinen Facebook-päivitys on saanut lyhyessä ajassa paljon huomiota. Äiti uskoo suosion johtuvan siitä, että nykypäivänä yhä useampi nainen joutuu kokemaan häpeää omasta vartalostaan.

Äiti on ihmeissään siitä, että ilkeimmät kommentit tulevat yleensä tuntemattomilta henkilöiltä.

– Sitä eivät joudu kokemaan ainoastaan äidit, vaan kaikki, jotka ovat suurempia tai pienempiä kuin odotetaan, Sinclair kertoo.

Hän kertoo olevansa onnellinen saadessaan viestejä naisilta, jotka kertovat postauksen auttaneen heitä kamppailussa häpeän tunnetta vastaan. 

Video: Äitiys ei ole helppoa. Katso videolta, millaista se on vankilassa. 

3:02

Lähde: CNN 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.