Helander Hollywood–projektistaan: Pitkä ja piinaava

Samuel L. Jacksonin tähdittämän suomalaiselokuvan ohjaaja Jalmari Helander avautui tulevasta elokuvastaan.

Rare Exports -elokuvan ohjaajana tunnetun Jalmari Helanderin ensimmäiseen englanninkieliseen Big Game -elokuvaan on kiinnitetty jenkkinäyttelijä Samuel L. Jackson sekä Rare Exports -elokuvastakin tunnettu Onni Tommila.

–Elokuvassa tullaan näkemään suomalaisia ja amerikkalaisia näyttelijöitä Jacksonin ja Tommilan lisäksi. Loput näyttelijät valitaan pian, projektiinsa tyytyväinen Helander paljastaa.

Tuottaja Petri Jokirannan kanssa tarinaa useita vuosia kehitelleellä miehellä oli myös muuta sanottavaa projektin tiimoilta.

–Pitkä ja piinaava, Helander kommentoi selkeästi helpottuneena.

Miehet saivat amerikkalaisen agentuurin kautta käsikirjoituksen Jacksonin luettavaksi ja pian tämän jälkeen mies suostui elokuvan päätähdeksi. Helander ei vielä ole päässyt tapaamaan Jacksonia henkilökohtaisesti, mutta tapaaminen on odotettavissa kesän aikana. Ohjaaja on tyytyväinen, että he ovat saaneet kyseisen näyttelijän kiinnitettyä päärooliin.

–Jackson ei tarvitse koekuvauksia, mies nauraa.

Ohjaaja kertoo, että elokuvaa ryhdytään kuvaamaan syyskuun alussa. Helander toivoo, että vuosi kuvausten aloituksen jälkeen päästäisiin juhlimaan elokuvan ensi-iltaa syyskuussa 2014.

Lopuksi mies paljastaa olevansa hyvin helpottunut siitä, ettei hänen enää tarvitse salailla Big Game -elokuvan yksityiskohdista.

(MTV3 – IRA JUVONEN)

Lue myös:

    Uusimmat