Jalmari Helanderille tarjotaan jatkuvasti jenkkileffojen käsikirjoituksia – tämä asia ohjaajaa askarruttaa

Jalmari Helander paljastaa, millaista oli ohjata Samuel L. Jacksonia: "Jengi oli varpaillaan" 1:53
Videolla Jalmari Helander paljastaa, miten Samuel L. Jackson päätyi hänen elokuvaansa ja millainen ohjattava mies oli.

Studio Pääskysaareen saapuu toisessa osassa ohjaaja Jalmari Helander, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Rare Exports ja Sisu.

Studio Pääskysaari on henkilöhaastattelusarja, jossa tunnetun ihmisen elämä vilisee kuvanauhana silmiemme edessä. Ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin.

Ohjelman toisessa jaksossa studioon saapuu ohjaaja Jalmari Helander, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Rare Exports ja Sisu.

haastattelussa mies kertoo, että hänelle tulee tällä hetkellä jatkuvalla syötöllä tarjouksia amerikkalaisista ohjaustöistä. Mies kuitenkin kertoo pohdiskelevansa tällä hetkellä paljon sitä, mihin suuntaan hän haluaa urallaan mennä. 

– Tarjouksia tulee nyt Sisun myötä tosi paljon tällä hetkellä. Olen aina kirjoittanut itse. Silloin, kun on kirjoittanut itse, niin se on erilaista, koska sinä tiedät ihan kaiken siitä (käsikirjoituksesta). Kyllä sen tarinan pitää olla tosi minunmukainen. Koska haluan tietysti myös onnistua siinä, mitä minä teen. Se on tosi monipiippuinen kysymys, Helander sanoo. 

Jaksossa hän kertoo myös siitä, millaista oli ohjata Hollywood-näyttelijä Samuel L. Jacksonia. Mies näytteli pääroolia Helanderin elokuvassa Big Game

– Joinain päivinä oli helvetin hauskaa, joinain ihan vastakohtaista. Sai toivoa, että se on hyvällä tuulella. Jengi oli aika varpaillaan. Sillä oli jonkinlainen tarve näyttää, kuka täällä on ykkönen, Helander paljastaa.

Studio Pääskysaari alkoi viime sunnuntaina 9.4., jolloin vieraana oli Kiti Kokkonen. Pääset katsomaan jakson täältä.

Muita kauden vieraita ovat Jani Toivola, Kiira Korpi, Anssi Kela, Katri Helena, Juha Itkonen ja Jaakko Saariluoma

Videolla Jalmari Helander paljastaa, miten Samuel L. Jackson päätyi hänen elokuvaansa ja millainen ohjattava mies oli. 

Studio Pääskysaari -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat