Tässä ovat Miss Suomi -kilpailun tuomarit

1:04
Tässä ovat tämän vuoden Miss Suomi -finalistit. Katariina Juselius ja Nicole Söderström luopuivat sittemmin finaalipaikoistaan.

Miss Suomi -kilpailun finaali käydään syyskuussa.

Miss Suomi -kilpailu ratkeaa suorassa finaalilähetyksessä 18. syyskuuta AlfaTV-kanavalla. Finaalituomaristossa nähdään Diili-kilpailun voittanut yrittäjä Sointu Borg, vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, huippumalli ja yrittäjä Anne Kukkohovi sekä More Than Beauty Academyn pääkouluttaja ja arvostrategi Jaana Villanen. Median edustaja paljastetaan lähempänä finaalia

– Tulen kiinnittämään huomiota lavakarismaan ja luonnolliseen ulosantiin. Miss Suomen täytyy olla itsevarma ja kaunis oma itsensä, 20 vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Heidi Sohlberg kertoo tiedotteessa. 

– Monesti missistä tulee malli, joten katson muuntautumiskykyä ja olemusta. Katson, mihin kaikkiin ammatteihin Miss Suomesta on, Anne Kukkohovi kertoo. 

Diili-voittaja Sointu Borg aikoo kiinnittää huomiota monipuoliseen osaamiseen. 

– Tulen kiinnittämään huomiota seuraaviin ominaisuuksiin: esiintymistaidot, sanavalmius, argumentointitaidot, henkilöbrändi, aitous, valmiudet käsitellä mediaa, työmoraali, asenne ympäristöä kohtaan, sosiaaliset taidot, lavakarisma, kunnianhimo ja päämäärätietoisuus, Sointu Borg listaa.

Lisäksi hän mainitsee tärkeiksi kriteereiksi työmoraalin, arvomaailman ja argumentointitaidot.

Miss Suomi -kilpailun tuomarit on valittu touko-kesäkuun vaihteessa, joten he ovat kaikessa hiljaisuudessa päässeet seuraamaan finalistien esiintymistä niin sosiaalisessa mediassa, eri tilaisuuksissa kuin lehtien palstoilla. 

Tämän vuoden Miss Suomi -kisassa nähtiin hiljattain kohu, kun Katariina Juselius ja Nicole Söderström luovuttivat kisassa. Söderström väitti, että kisassa suositaan tiettyjä ehdokkaita enemmän. 

Missikilpailun tiedotteessa kerrottiin, että syynä vetäytymiselle olisi ollut kummankin kilpailijan kohdalla todetut aikatauluongelmat ja töiden päällekkäisyydet. Finaalissa jatkaa näin ollen kahdeksan naista. Tiedotteessa kumpikin kilpailun kesken jättäneistä naisista kiitteli organisaatiota saamastaan tilaisuudesta. 

– Jo ihan alusta asti mietin monesti, teinkö oikean ratkaisun lähtemällä kilpailuun uudestaan. Kilpailun edetessä tilaisuudet ja koulutukset eivät kiinnostaneet minua enää samalla tavalla kuin ennen. Olen todella kiitollinen kaikista näistä vuosista, mutta en koe sopivani tähän kilpailuun enää. Uskon, että minun persoonani on tarkoitettu johonkin muualle, Söderström kertoi tiedotteessa päätöksensä taustoista.

– Musta tuntuu, että sieltä valikoitiin vaan ne lempparitytöt, ja jos sä et niihin kuulunut, niin sun oli tosi vaikee päästä siihen porukkaan mukaan, hän kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Kun Söderström ei päässyt viime vuonna kilpailussa finaaliin semifinaalin jälkeen, jonka jälkeen hän koki kertomansa mukaan tulleensa huijatuksi ja joutuneensa naurunalaiseksi. Hän totesi myös, ettei halua puhua kilpailusta pahaa, vaan kertoa omista kokemuksistaan.

– Tämä kilpailu on aivan eri kuin mitä mä katsoin tätä telkkarista kymmenen vuotta sitten. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja