Heidi Sohlbergin syöpäleikkauksesta viisi vuotta – julkaisi upean bikinikuvan: "Olen ylpeä jokaisesta arvesta ja muhkurasta"

2:14
Heidi Sohlberg sai pakit pinnalliselta treffikumppanilta – tämä bikinikuva oli liikaa

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg muistelee Instagramissa viisi vuotta sitten tehtyä syöpäleikkaustaan.

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg on kertonut julkisuudessa avoimesti rintasyövästään. Tiistaina Sohlberg julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa hän muistelee tasan viisi vuotta sitten tehtyä leikkausta.

Sohlberg julkaisi samalla upean bikinikuvan itsestään sekä kuvan viiden vuoden takaa, jossa hän odotti jännittyneenä leikkausta, ja toteaa, että kuvien välillä on kuljettu aikamoinen matka.

– Tasan 5 vuotta sitten pelotti, jännitti, oli hyppy tuntemattomaan. Matka leikkaussaliin tuntui ikuisuudelta. Leikkaus kesti monta tuntia, ja heräämössä ensimmäinen ajatus oli vain että JES, olen hengissä, mitä sitten jos tissit on leikattu pois, hän muistelee viiden vuoden takaisia tapahtumia.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Sohlberg on kertonut avoimesti sairastumisestaan sekä elämästään leikkauksen jälkeen. Hän kertoo kirjoituksessaan, että se on ollut hänen tapansa käsitellä asiaa, mutta se ei ole miellyttänyt kaikkia.

– Jotkut ovat kyseenalaistaneet minun "sairauskertomukset"… kuinka ratsastan sairaudella julkisuudessa, hän kirjoittaa ja muistuttaa, ettei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa käsitellä sairautta.

– Joku haluaa sulkeutua täysin, joku haluaa avata omaa tarinaansa riisutusti, niin kuin minä olen tehnyt. En todellakaan sen takia, että saisin julkisuutta, vaan koska se auttoi minua itseäni jaksamaan ja käsittelemään todella vaikeaa ja pelottavaa asiaa, puhumalla siitä avoimesti ja rehellisesti, havainnollistaa Sohlberg, joka kertoo huomanneensa, että on onnistunut antamaan samalla tukea ja toivoa samassa tilanteessa oleville.

Hän kirjoittaa myös, ettei vaihtaisi päivääkään pois.

– Sairaus tulee näkymään vartalossani lopun elämääni, mutta olen ylpeä jokaisesta arvesta ja muhkurasta. Tänäänkin. Terveys ei ole itsestäänselvyys!

Toukokuussa 40 vuotta täyttänyt Sohlberg kertoi kesäkuun alussa Instagramissa saaneensa lääkärissä hyviä uutisia: ex-missille annettiin lupa lopettaa syöpälääkitys, jota hän oli syönyt jo vuosien ajan.

– Voin kertoa, että en muista koska oisin ollut näin iloinen ja onnellinen, hän hehkutti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja