Heidi Sohlbergille ilouutisia – voi lopettaa syöpälääkkeensä: "En muista, koska olisin ollut näin onnellinen"

2:14
Heidi Sohlberg kertoo saaneensa pakit treffikumppaniltaan tämän bikinikuvan takia.

Heidi Sohlberg sai iloisia uutisia terveysrintamalla.

Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg jakoi Instagramissa ilouutisen liittyeen aikaisempaan rintasyöpädiagnoosiinsa. Sohlberg kertoo olevansa täysin terve, ja että hänen on mahdollista lopettaa monta vuotta syömänsä syöpälääke.

– Lääkäri soitti tehostetun rintasyöpäseurannan polilta. Kontrolli verikoetulokset pelkkää priimaa ja loppuvuodesta voin lopettaa syöpälääkkeen, jota oon syöny kohta 5 vuotta. Voin kertoa, että en muista koska Oisin ollu näin iloinen ja onnellinen

Julkaisussaan Sohlberg on varustautunut asianmukaisesti pyörälenkille. Hänen kasvojaan koristaa leveä hymy.

– Kiitos elämä ja kiitos te kaikki ihmiset, ketkä siihen kuulutte. En pidä terveyttä itsestäänselvyytenä, mutta tänäänkin juhlin elämää, Sohlberg iloitsee.

Urheilua rakastava juontaja sairastui syöpään vuonna 2016. Oma kehonkuva muuttui täysin, kun missikaunottarelta leikattiin rinnat ja munasarjat hoitojen seurauksena pois. Myös hiukset lähtivät päästä.

– Siinä on todella paljon naiseuden asioita, mitkä minulta vietiin. Minulla on kuitenkin silti ollut koko ajan se ajatus, että minä olen tässä ja olen hengissä, Sohlberg kertoi MTV Uutisille muutama viikko sitten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja