Heidi Sohlberg kävi syöpäkontrollissa ja sai puhtaat paperit: "Kuinka kiitollinen elämästä voi ollakaan"

Kuvitettu haastattelu - miltä näyttää live-kuvittajan työ 7:25
Heidi Sohlberg kertoi syöpäsairaudestaan viime vuonna Huomenta Suomessa.

Heidi Sohlberg sai jälleen iloisia uutisia vuosikontrollissa.

Vuoden 2001 Miss Suomeksi kruunatulta Heidi Sohlbergilta leikattiin elokuussa 2016 rintasyöpä. Vuoden 2017 alussa vaativat hoidot olivat ohitse ja syöpä selätetty. Sohlberg käy kuitenkin vuosittain kontrollissa tarkistamassa, että kaikki on hyvin. 

Sohlberg kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään saaneen jälleen hyviä uutisia vuosikontrollissa. Kuvassa hän hymyilee kameralle silmät säkenöiden. 

– Istun tässä Syöpäpolin parkkiksella autossa ja totean taas, kuinka kiitollinen elämästä voi ollakaan. Tän leveämpi ei mun hymy voi olla. Vuosikontrolli ultrassa kaikki hyvin, Sohlberg kirjoittaa.

Kuvatunnisteiksi on kirjoitettu fuck cancer ja kiitollinen

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.)

'

Vuonna 2016 Sohlbergin maailma järkkyi, kun hän sai diagnoosin rintasyövästä. Nainen oli käynyt mammografiassa vain puoli vuotta aiemmin, jolloin mitään ei löytynyt. Syöpä löytyi onneksi hyvin aikaisessa vaiheessa, mikä on erittäin harvinaista sekä onnekasta.

Sohlberg on kertonut Suomi Areenassa, että mikäli viiden vuoden ajan sairastumisen jälkeen saa kontrollista puhtaat paperit, voi vasta julistaa itsensä terveeksi.

– Mutta minulla uusiutumisen riski on niin pieni, ettei sitä oikeastaan missään vaiheessa ole epäiltykään. Totta kai ikinähän kenenkään meidän huomisesta ei tiedä, mutta täytyy kyllä olla kiitollinen, että kaikki on mennyt tosi hyvin, hän kommentoi.

 Äiti menehtyi syöpään, kun Sohlberg oli vain 10-vuotias.

– Diagnoosin saatuani ajattelin heti, että käykö minulle kuin äidille, Sohlberg kommentoi vuonna 2017.

Sohlberg erosi vuonna 2018 pitkäaikaisesta kumppanistaan. Sohlberg paljasti maaliskuussa MTV Uutisille tapailevansa uutta tuttavuutta

– En tiedä vielä, onko tämä vakavaa vai ei. Mutta joo, tapailemme. En halua liikaa hötkyillä tai ajatella liikaa eteenpäin. Päivä kerrallaan, Sohlberg paljasti torstaina MTV Uutisille Riikka Couture x Stockmann -tilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat