Syöpähoidot ja avioeron läpikäynyt Heidi Sohlberg myöntää tapailevansa: "En halua liikaa hötkyillä"

7:25
Heidi Sohlberg kertoi syövästään Huomenta Suomessa.

Vuonna 2018 eronnut Heidi Sohlberg ei tahdo hötkyillä rakkaudessa.

Rankat syöpähoidot läpikäynyt ja keväällä 2018 pitkäaikaisesta puolisostaan eronnut Heidi Sohlberg myöntää tapailevansa uutta kumppania.

– Ei, mutta tuttavuuksiahan tässä on, Sohlberg vastasi, kun häneltä tiedusteltiin, onko hän löytänyt rinnalleen uuden puolison.

– En tiedä vielä, onko tämä vakavaa vai ei. Mutta joo, tapailemme. En halua liikaa hötkyillä tai ajatella liikaa eteenpäin. Päivä kerrallaan, Sohlberg kertoi torstaina MTV Uutisille Riikka Couture x Stockmann -tilaisuudessa ja kiisti seurustelevansa.

Sohlberg jätti viime vuonna vakituisen pestinsä radiossa, jotta hänellä olisi enemmän aikaa 11 ja 13 vuotta täyttävien tyttäriensä kanssa.

– Töitä on mukavasti ja kevättä on rinnassa, juontotapahtumia kiertävä sekä entisellä työpaikallaan radio Novalla tuurauksia tekevä Sohlberg kertoi iloisena.

Heidi ja Niklas Sohlbergin pitkä avioliitto päättyi huhtikuussa 2018. Myös avioeroa edelsivät rankat ajat. Entinen Miss Suomi sairastui rintasyöpään vuonna 2016, mutta on rankkojen hoitojen jälkeen päihittänyt sairauden.

– Se tulee, sitten kun sen aika on. Olen päättänyt, etten etsi enkä hae mitään. Sitten kun oikea hetki on, se kävelee minua vastaan ja sitten se on siinä, Sohlberg kommentoi tuolloin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.