Harryn ja Meghanin kansikuvasta räjähtänyt kohu paisuu – herttuattaren yllä kimaltaa koruja peräti yli 325 000 euron arvosta

8:01
Herttuatar Meghan paljasti kohuhaastattelussa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista - näistä väitteistä nousi äläkkä

Kohu prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kansikuvan ympärillä paisuu entisestään, kun Daily Mail selvitti herttuattaren yllä nähtävien korujen arvon.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan poseeraavat syys-lokakuun taitteessa ilmestyvän Time-lehden kannessa, sillä kaksikko valittiin lehden tämän vuoden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.

Time-lehden Instagram-tilillä julkistettu kansikuva herttuaparista sai nopeasti aikaan valtaisan kritiikkiryöpyn. Monet kritisoivat Time-lehteä siitä, että Harry ja Meghan oli ylipäänsä valittu listalle, mutta useissa kommenteissa hämmästeltiin myös sitä, että prinssi näyttää lymyilevän kuvassa vaimonsa takana ikään kuin piilossa.

Kohu kuvan ympärillä paisui entisestään, kun Daily Mail julkaisi artikkelin, jossa arvioitiin herttuatar Meghanin yllä nähtävien korujen arvoksi peräti noin 325 000 euroa.

Herttuattaren ranteessa komeilee jälleen hänen edesmenneen anoppinsa prinsessa Dianan Cartier-kello, jonka arvo on yli 20 000 euroa. Usein herttuattaren ranteessa nähtyn kellon lisäksi Meghanilla on ranteessaan Cartierin Love-rannerengas, jonka arvo on Daily Mailin mukaan lähemmäs 6000 euron luokkaa. Näiden lisäksi Meghanin ranteessa kimaltaa "kultaisista tennispalloista" koostuva noin 2500 euron rannekoru, jonka on suunnitellut Jennifer Meyer.

Lehden mukaan herttuattaren pikkurillissä on myös uusi timanttisormus, jonka kerrotaan kuvastavan naisten voimaantumista. Sama sormus on nähty muun muassa Michelle Obaman, Serena Williamsin ja Nicole Kidmanin sormissa. Hintaa sillä on noin 450 euroa.

Ylivoimaisesti kallein Meghanin yllä nähtävistä koruista on hänen kihlasormuksensa, jonka arvoksi kerrotaan 350 000 dollaria, eli noin 297 000 euroa.

Näyttävän sormuksen on suunnitellut hänen aviomiehensä. Prinssi Harryn suunnittelemassa sormuksessa on kolme timanttia, joista keskimmäinen ja suurin on Botswanasta. Paikka on herttuaparille merkityksellinen, sillä he vierailivat siellä yhdessä ennen kihlaustaan. Kaksi muuta sormuksessa olevaa timanttia ovat aiemmin kuuluneet prinsessa Dianalle.

– Isoimman timantin louhin itse Botswanasta, ja pienemmät kivet valitsin äitini kokoelmasta, jotta hän olisi koko ajan mukanamme tällä hullulla yhteisellä matkallamme, prinssi Harry kertoi sormuksesta kihlajaisten jälkeen.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja