Herttuatar Meghanin kihlasormus uusittiin – kukaan ei aluksi huomannut

0:45
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan avioituivat viime vuonna.

Herttuatar Meghanin nimettömässä kimmeltää uudistettu kihlasormus.

Maailma odotti toukokuun alussa henkeään pidätellen ensimmäisiä kuvia prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispojasta.

Kameroiden eteen pitkän odotuksen jälkeen astuneella herttuatar Meghanilla oli kuitenkin muutakin esiteltävää kuin vastasyntynyt poikansa: tuoreen äidin vasemmassa nimettömässä nimittäin kimmelsi uudistettu kihlasormus.

Kaikkien silmät olivat niin nauliintuneet uuteen kuninkaalliseen pienokaiseen, ettei uudistettua sormusta huomannut kukaan. Sormus eroaa kuitenkin selvästi vanhasta versiosta, jossa kolme timanttia oli kiinnitettyinä yhtenäiseen kultaiseen renkaaseen. Uudistetussa sormuksessa timantit lepäävät pienistä yhtenäisistä timanteista muodostuvan sormusrenkaan päällä.

Kihlasormus on itse prinssi Harryn suunnittelema. Sormuksella on prinssille paljon tunnearvoa, sillä kaksi sen timanteista kuului edesmenneelle prinsessa Dianalle. Yksi kivistä on Botswanasta – maasta, joka on lähellä sekä prinssi Harryn että herttuatar Meghanin sydäntä.

– Isoimman timantin louhin itse Botswanasta, ja pienemmät kivet valitsin äitini kokoelmasta, jotta hän olisi koko ajan mukanamme tällä hullulla yhteisellä matkallamme, prinssi Harry kertoi sormuksesta kihlajaisten jälkeen viime vuonna.

Uusi sormus sointuu täydellisesti herttuattaren muiden sormusten – kuninkaallisen tradition mukaisen ohuemman vihkisormuksen sekä ensimmäisen hääpäivän kunniaksi saadun ikuisuussormuksen kanssa.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja