Prinssi Harry ja herttuatar Meghan poseeraavat yhteneväisissä asuissa harvinaisessa valokuvassa – prinsessa Dianaan liittyvä yksityiskohta varasti nopeasti huomion

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettivät kuninkaalliset tittelinsä - mitä se tarkoittaa?

Herttuatar Meghanin ranteessa nähtiin tuoreessa potretissa prinsessa Dianalle kuulunut arvokello.

Prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista julkaistiin viikonloppuna tuore kuva, jossa pariskunta poseeraa tyylikkäänä Time-lehden kuvaajalle. 

Pariskunta isännöi tiistaina 20. lokakuuta lehden virtuaalisesti järjestämää Time100-tapahtumaa, ja mainoskuvassa molemmat ovat pukeutuneet pukuihin ja hymyilevät rennosti. Parin on tiettävästi määrä puhua tapahtumassa heille tärkeistä aiheista, kuten tasa-arvosta ja ilmastonmuutoksesta.

Kuva levisi nopeasti brittimediassa ja sosiaalisessa mediassa. Huomio kiinnittyi nopeasti herttuatar Meghanin ranteessa kimaltelevaan ylelliseen Cartierin kelloon. Tarkkasilmäisimmät nimittäin havaitsivat, että herttuattaren ranteessa komeilee hänen edesmenneen anoppinsa prinsessa Dianan kello, jonka arvo on peräti 17 800 puntaa, eli yli 20 000 euroa.

Kellon uskotaan olevan yksi prinssi Harryn äitinsä kokoelmista vaimolleen antamista lahjoista. Asiasta uutisoivan Daily Mailin mukaan Meghanilla on aiemmin nähty muun muassa Dianalle kuuluneet perhoskorvakorut, joita herttuatar piti korvissaan vuonna 2018, kun tuore aviopari vieraili Australiassa. Tuolloin hän käytti myös sydänten prinsessalle kuulunutta kultaista rannerengasta.

Nyt ranteessa nähdyn Cartierin rannekellon Diana sai 21-vuotissyntymäpäivänään isältään.

Arvokellon lisäksi herttuatar Meghanilla oli ranteessaan myös Cartierin rannekoru, joka on niin ikään yli 5000 punnan, eli lähes 6000 euron arvoinen.

Love-rannekorun uskotaan niin ikään olevan lahja prinssi Harrylta ja koru on ollut herttuattarella Daily Mailin mukaan jo vuodesta 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja