Mainos

Halpis-Teslan erikoinen mittaristo aiheuttaa marinaa – Elon Musk seisoo päätöksensä takana

Tesla on päättänyt luopua tulevassa mallissaan kokonaan perinteisestä ratin takana olevasta mittaristosta, ja sekös ihmisiä kismittää.

Teslan tulevassa Model 3:ssa ei ole perinteistä mittaristoa lainkaan, vaan kaikki informaatio esitetään kojelaudan keskellä olevalla näytöllä.

Ratkaisun taustalla on mitä ilmeisimmin se, että Teslan toimitusjohtaja Elon Musk haluaa muuttaa käsityksiämme autoilusta mahdollisimman monella tasolla. Miksi ratin takana pitäisi olla mittaristo, jos auto ajaa itse itseään suurimman osan ajasta?

Sosiaalisessa mediassa Muskin päätöstä ei ole ainoastaan kehuttu, vaan myös perinteisempien mittaristojen ystävät ovat saaneet äänensä kuuluviin. Eräs brittimies kirjaimellisesti aneli Elonia pyörtämään päätöksensä, mutta turhaan.

– Ei, kuului Muskin lyhyt, mutta sitäkin ytimekkäämpi vastaus.

Britti ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan yritti vedota yhteen maailman vaikutusvaltaisimmista miehistä vielä kerran. Muskin mukaan tämä ei kuitenkaan tulisi välittämään mittariston puuttumisesta.

Viimeisenä oljenkortenaan britti päätti vielä kysäistä, että tarkoittaako tämä, että Model 3:ssa on tuulilasiin heijastettava näyttö.

– Ei, päätti Musk keskustelun.

***

0:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.