Gwen Stefani avautuu rajusti päättyneestä avioliitostaan

Muusikko Gwen Stefanin avioliitto päättyi pettämiepäilyihin viime vuoden elokuussa. Tähti on koettanut suunnata eron aiheuttaman kivun musiikkiin.

Laulaja Gwen Stefani erosi aviomiehestään Gavin Rossdalesta viime elokuussa. Vuonna 2002 avioitunut pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1995, kun Stefani yhtye No Doubt ja Rossdalen Bush-bändi tekivät yhteiskiertueen. 

Eron taustalla on huhuttu olleen Rossdalen suhde lastenvahtiin, mutta ex-pari ei ole kommentoinut väitteitä. Stefanilla ja Rossdalella on kolme yhteistä lasta.

Stefani kommentoi Mirrorille, että pyrki suuntaamaan mielipahansa ja sydänsurunsa musiikkiinsa.

Hän ammensi kokemuksistaan This Is What the Truth Feels Like -albuminsa kappaleisiin. Levyn on tarkoitus ilmestyä maaliavauskuussa. Albumi on Stefanin kolmas. Hän ei ole julkaissut uutta levyä vuosikymmeneen.

– Se mikä on hullua tragediassa on se, että jos todella annat sen imeytyä itseesi, voit kääntää sen joksikin kauniiksi, hän kommentoi Mirrorille.

– Koko tämä albumi on sitä, että yrittää saada jotain kauheasta kiinni, parantua siitä ja muuttaa sen joksikin kauniiksi.

Albumilla on mukana myös uusia tuulia ja tuoretta rakkautta. Stefani on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden Amerikan The Voice -tuomarikollega Blake Sheltonista.

Stefani kertoi Jimmy Kimmelin luotsaamassa ohjelmassa, että hänen uusi singlensa Make Me Like You kertoo Sheltonista.

Shelton julkaisi Twitterissä viestin rakkaalleen tämän julkaistua singlensä.

– Ymmärrätte varmaan ne monet syyt miksi ostin tämän juuri... Toivon, että te muutkin teette niin!, Shelton kirjoitti viestissään, joka oli suunnattu Stefanille.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja