Gogi Mavromichalis paljastaa, miten päätyi Salkkareihin: "Aika vahvat kotijynkkyvibat tuli siitä"

Constantinos "Gogi" Mavromichalis palkittiin vuoden esiintyjänä 2:10
Constantinos "Gogi" Mavromichalis voitti Vuoden esiintyjän Kultainen Venla -palkinnon vuonna 2023.

Juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis näytteli Salatut elämät -sarjassa Romeo Aroa kaudet 8–10.

Juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis  kertoi TikTokissa, miten alun perin päätyi Salatut elämät -sarjaan näyttelemään Romea Aron roolia. Hän näytteli sarjassa kaudet 8–10. Videolla Mavromichalis kertoo aina olleensa todella utelias, ja siitä syystä hänelle usein tapahtuu asioita. 

Lukion toisella luokalla häneltä loppui koulu tuntia ennen ystäväänsä, ja Mavromichalis jäi odottamaan koulun käytävälle. Hän huomasi liikuntasalin edessä pitkän jonon ihmisiä. 

– Kävi ilmi, että salissa oli Salattujen elämien koekuvaukset, ja he etsivät uutta, nuorta miesnäyttelijää sarjaan, Mavromichalis kertoo videolla.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Mavromichalis ei ollut kertomansa mukaan koskaan kiinnostunut sarjasta, mutta koekuvaukset herättivät hänen mielenkiintonsa. Hän kuitenkin haaveili tuolloin näyttelijänurasta. Miettimättä asiaa sen kummemmin hän päätyikin casting-jonon hännille. 

– Minulla ei ollut mitään paineita tai jännitystä. Minua vain kiinnosti, mitä ovien toisella puolella tehdään. Lopulta tuli vuoroni ja astelin isoon saliin, jonka keskelle oli asetettu pieni tuoli ja sen ympärillä oli muutama henkilö ja yhdellä oli kamera. Pitää sanoa, että aika vahvat kotijynkkyvibat tuli siitä, Mavromichalis muisteli ja viittasi aikuisviihteen kuvaamiseen. 

Lyhyen haastattelun jälkeen Mavromichalis sai tehtäväkseen pari lyhyttä improvisaatioharjoitusta. Yhdessä hän näytteli varastaneensa jotakin kaupasta, jääneensä siitä kiinni ja selitti itsensä ulos tilanteesta.

Näyttelijäntyö oli haaveammatti, mutta alkoi tuntua ontolta

Viikko koekuvausten jälkeen ex-Salkkarit-tähti sai puhelun, jossa kerrottiin hänen olevan viiden parhaan joukossa. Seuraaviin koekuvauksiin hän pänttäsikin huolella ja sai lopulta Salkkareista Romeo Aron roolin.

– Se oli haaveammatti nuorella näyttelijänalulle. Jos jossain, niin siinä oppi, miten tv:tä ja elokuvia tehdään. Kun sitä oli tehnyt pari vuotta, niin huomasin itsessäni jonkin onton tyytymättömyyden. En päässyt käyttämään luovuuttani. Joku muu keksi tarinat hahmolleni ja tämä järjetön uteliaisuus himoitsi jotain uutta. 

Mavromichalis pohti pitkään ja päätti 2,5 vuoden Salkkarit-uran jälkeen lopettaa näyttelemisen, meni armeijaan ja sai C:n paperit, eli omien sanojensa mukaan periaatteessa potkut. C:n paperit tarkoittavat vapautusta palveluksesta

Tämän jälkeen hän olikin tyhjän päällä. Tuon jälkeen hän aloitti kaiken alusta, jotta hän pääsi tekemään nykyistä työtään juontajana. 

Lue myös:

    Uusimmat