Gogi Mavromichalis kertoi yllättäviä työuutisia: "Irtisanouduin"

2:10
Gogi Mavromichalis palkittiin tammikuun Venla-gaalassa Vuoden esiintyjänä.

Constantinos "Gogi" Mavromichalis kertoo somessa muuttuneista työkuvioistaan.

Tammikuun Venla-gaalassa Vuoden esiintyjänä palkittu Constantinos "Gogi" Mavromichalis kertoo Instagramissa irtisanoutuneensa Yleltä. Muun muassa Gogin kantabaari- ohjelmasta tuttu tv-kasvo valottaa päätöksensä taustoja työ-aiheisen kuvasarjan yhteydessä.

– Tasan seitsemän vuotta olen ollut vakituinen työntekijä Yleisradiolla ja nyt on aika siirtyä kokeilemaan miltä se yrittäjän työliivi oikeen tuntuu, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Mavromichalis kertoo postauksessaan aloittaneensa Ylellä aikoinaan graafikkona, jonka jälkeen hän hyppäsi luotsaamaan KIOSKI SHOW -ohjelmaa. Tämän jälkeen hän jatkoi hommia Yle Kioskissa.

– Nyt on aika kokeilla jotain uutta. Yhteistyö Ylen kanssa ei kuitenkaan lopu seinään, vaan teen yhä sisältöä heille jatkossakin, nyt vaan avaan ovia uusille jutuille, hän kertoo.

Mavromichalis on tullut tutuksi Salatut elämät -sarjasta, jossa hän esitti Romeo Aroa vuosina 2005–2008. Hän paljasti viime vuonna MTV Uutisille saavansa edelleen viestejä Salkkareihin liittyen.

– Varmaan yleisin viesti, jonka saan, on että "sain just tietää, että sinä olet Salkkareiden Romeo! Maailmani on jotenkin täysin muuttunut nyt". Se siis yllättää aika monia, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja