Mainos

George Clooney pyysi Kyle Chandleria mukaan minisarjaan: "Se oli mahdollisuus, johon minun oli tartuttava"

Kyle Chandler nähdään Catch-22-minisarjan eversti Cathcartina.

Näyttelijä Kyle Chandler tähdittää George Clooneyn ohjaamaa Catch-22-minisarjaa. Sarja sijoittuu 2. maailmansodan ajalle ja kertoo lentotukikohdassa palvelevista sotilaista. Catch-22 perustuu Me sotasankarit -nimiseen kirjaan, joka ilmestyi vuonna 1961.

MTV Uutisten haastattelussa Kyle Chandler kertoo, että epäröi ennen lähtemistään mukaan projektiin. Chandler sai kutsun mukaan ohjelmaan henkilökohtaisesti Clooneylta. Luettuaan käsikirjoituksen vaimonsa kanssa, ei tarjouksesta voinut kieltäytyä.

– Se oli mahdollisuus, johon minun oli tartuttava tai olisin katunut sitä lopun elämääni.

Chandler näyttelee sarjassa eversti Cathcartia. Hahmon omaksuminen vaati Chandlerilta paljon, sillä hän ei halunnut sen muistuttavan sarjakuvahahmoa.

– Hän on liioiteltu kuvaus kaikesta siitä, mitä ette ikinä haluaisi kohdata monessakaan tilanteessa. Tässä tapauksessa kyse on miehestä, joka on vastuussa lentotehtävistä toisen maailmansodan aikana, Chandler kuvailee hahmoaan.

Chandler kertoo, että rakastui roolihahmoonsa, vaikka samaan aikaan halusi vain vihata sitä.

– Se oli haaste, koska jos et rakenna hahmolle perustaa ja luo oikeaa ihmistä, koko homma hajoaa.

 Chandler kertoo, että sarjan ohjannut sekä siinä itsekin näytellyt George Clooney halusi ihmisten nauttivan olostaan projektin aikana. Clooney teki erittäin selväksi, mitä näyttelijöiltä halusi.

– Hän oli erittäin nopea ohjaaja. Hän tiesi mitä halusi – otti sen ja jatkoi eteenpäin. Kukoistin maailmassa, jossa kuvasimme. Sanoisin, että ohjaajana hänen kanssaan oli miellyttävää työskennellä.

Catch-22 on katsottavissa C Moressa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja