Mainos

Friskies Crunchy & Soft -täysravinnossa yhdistyvät pehmeät ja rapeat pelletit

Uusi Friskies Crunchy & Soft -täysravinto on ensimmäinen kissanruoka, jossa yhdistyvät rapeat ja pehmeät pelletit.

Friskies Crunchy & Soft on sataprosenttinen tasapainoinen täysravinto, josta kissasi saa kaikki välttämättömät ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäiset, joita se tarvitsee pysyäkseen terveenä ja elinvoimaisena.

Uuden Friskies Crunchy & Softin kaksi herkullista makua ovat:

Crunchy & Soft Naudanlihaa, Kanaa ja lisättyjä kasviksia
Crunchy & Soft Lohta, Tonnikalaa ja lisättyjä kasviksia

Täysin uudenlainen koostumus!

Kissan nautinnollisiin ruokailuhetkiin tarkoitettu Friskies Crunchy & Soft -täysravinto sisältää kahdenlaisia pellettejä. Rapeat pelletit auttavat kissasi hampaita ja ikeniä pysymään kunnossa. Pehmeät pelletit puolestaan tarjoavat lisäravintoa kissallesi auttaen pitämään kissan lihakset ja luuston vahvoina.

FRISKIES Crunchy&Soft Naudanlihaa, Kanaa ja lisättyjä Kasviksia 800g

FRISKIES Crunchy&Soft Lohta, Tonnikalaa ja lisättyjä Kasviksia 800g

Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (10 %*), kasviproteiinitiivisteitä, öljyjä ja rasvoja, kasviperäisiä tuotteita, glyserolia, kivennäisiä, sokereita, hiivoja, kasviksia (rapeissa pelleteissä: 0,2 % kuivattuja kasviksia, vastaa 1 % kasviksia)

*vastaa kosteutettuna 20 % lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, väh. 4 % naudanlihaa, 4 % kanaa ja 4 % lihaa. Pehmeissä pelleteissä enemmän lihaa kuin rapeissa.


Purina lähetti Friskies Crunchy & Soft Naudanlihaa, Kanaa ja lisättyjä kasviksia* -näytteitä kiinnostuneille kissanomistajille yhteensä 20 000 kappaletta. Liity sinäkin Purinan postituslistalle!


Artikkelin tarjoaa: Purina

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja