Mainos

Facebookin uusi ominaisuus jakaa mielipiteitä – onko tämä jo liikaa?

Facebook tuo uuden ominaisuuden käyttäjilleen ja ajaa Snapchatin yhä ahtaammalle.

Sosiaalisten medioiden suosituin kanava Facebook tarjoaa uutta ominaisuutta käyttäjilleen. Kyseessä on samanlainen palvelu kuin Snapchatin alunperin esittelemä My Story. Käyttäjä voi päivittää tililleen kuvia ja videoita. Kaikki ladatut materiaalit poistuvat 24 tunnin kuluttua julkaisusta. Instagram otti kuvatarinat käyttöön elokuussa 2016. Slideshowna esitettäviin kuviin voi lisätä tekstiä tai emojeita kuvaamaan tunnelmaa. 


Snapchatin kaltainen kuvavirtaominaisuus Facebookin mobiilisovelluksen osana sai hyvää palautetta testikokeilussa Irlannissa tammikuussa. Nyt kuvavirtaa pääsevät päivittämään käyttäjät myös Chilessä, Kreikassa ja Vietnamissa.

Kuvat ja videot ovat käyttäjäystävällisiä

On vielä epäselvää, miten yritys aikoo toimia pöytäkoneiden kanssa. Tällä hetkellä palvelu toimii vain älypuhelimissa. Tarinavirta päivittyy mobiilisovelluksen yläosaan. 

Koska Facebook on suosituin sosiaalisen median kanava, uusi ominaisuus viehättää monia käyttäjiä. Mutta sille löytyy myös vastustajia. Eräs käyttäjä Twitterissä kommentoi joutuvansa uuden ominaisuuden myötä poistamaan paljon facebook-kavereita.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebook näkee uuden ominaisuuden tärkeänä lisänä, sillä se, mitä ja miten ihmiset jakavat on muuttunut radikaalisti viimeisen muutaman vuoden aikana. Koska sisältöihin kuuluu entistä enemmän kuvia ja videoita, haluaa Facebook olla mukana tukemassa nopeaa, visuaalista viestintää.

Lähteet: Techcrunch, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.