F1-miehet ja kaunotarvaimot – montako paria tunnistat?

Varikolla nähdään usein kauniita viihdealan ammattilaisia vauhtipäiden tukijoukoissa.

Autourheilumiehet viihtyvät hyvin mallien, laulajien ja viihdetaiteiljoiden vierellä. Muistitko nämä vauhti- ja viihdeparit?


Geri Halliwell ja Christian Horner

Spice Girls -yhtyeestä maailman maineeseen ponnistanut Geri Halliwell ja Christian Horner ilmoittivat kihlauksestaan tiistain The Times -lehdessä. Horner toimii F1-talli Red Bull Racingin tallipäällikkönä.

 

Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger

Pussy Cat Dolls’in laulajana ja mallina tunnettu Nicole Scherzinger ja vuoden 2008 F1 maailmanmestari Lewis Hamilton ovat vuoroin olleet yhdessä, eronneet ja taas palanneet yhteen. Tällä hetkellä pariskunta on kuitenkin taas onnellisesti yhdessä.

 

Kimi Räikkönen  ja Minttu Virtanen

Fitnessmalli Minttu Virtanen asuu avoliitossa Kimi Räikkösen kanssa ja pariskunta odottaa lasta. Kummallakaan ei entuudestaan ole jälkikasvua.

Jenson Button ja Jessica Michibata

F1-kuski Jenson Button  voitti maailmanmestaruuden ja alkoi tapailla argentiinalais-japanilaista Jessica Mitchibataa vuonna 2009. Pari kihlautui keväällä 2014. Michibata on työskennellyt mallina ja esiintynyt useissa televisiotuotannoissa.

 

Jean Todt ja Michelle Yeoh

Autoliitto FIA:n puheenjohtaja Jean Todt on kihloissa näyttelijä Michelle Yeoh’n kanssa. Michelle Yeoh on malesiankiinalainen näyttelijä. Suomessa hänet muistetaan parhaiten elokuvan Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme -elokuvan tähtenä.

 

Timo Glock ja Isabell Reis

Karting-kuski Timo Glock asuu Sveitsissä tyttöystävänsä Isabell Reis’in kanssa. Isabell on saksalainen malli.

Lue myös:

    Uusimmat