Ex-kansanedustaja Jani Toivola: "Jouluun liittyy niin paljon risteileviä tunteita vuosien varrelta"

Jani Toivola – Kirja tytölleni 7:51
Jani Toivola Huomenta Suomen haastattelussa keväällä 2018.

Vihreiden entinen kansanedustaja Jani Toivola muistelee siskonsa ja lapsensa syntymää.

Juontajana ja tanssijana tuttu ex-kansanedustaja Jani Toivola julkaisi herkän kirjoituksen Instagramissa. Hän paljastaa, ettei ole uskaltanut kuunnella joululauluja tänä syksynä.

– Jouluun liittyy niin paljon risteileviä tunteita vuosien varrelta. Paljon ihanaa ja kaunista, mutta myös kipeitä asioita.

Toivola kertoo pikkusiskonsa syntyneen aikoinaan jouluaattona, kun mies itse oli vasta 10-vuotias. Hän oli herännyt yöllä kolinaan ja löytänyt äitinsä istumassa kylpyhuoneen lattialla.

– Lapsen silmissä kaikki ei ollut vielä asettunut paikoilleen. Tiesin, että vauva oli tulossa, mutta samalla pelkäsin, että äiti on ehkä sairas ja sillä on joku hätänä, Toivola muistelee.

Entinen Idols-juontaja oli jäänyt mummonsa kanssa kotiin odottamaan uutisia. Myöhemmin oli tullut soitto, jossa kerrottiin pienen tytön syntyneen.

Toivolan oma tytär, jota hän kutsuu Pantteriksi, syntyi myös joulukuussa. Ex-kansanedustaja kertoo olleensa intensiivisesti läsnä ensimmäisten viikkojen ajan, mikä lopulta päättyi kyyneliin.

– Jouluna tuli kuitenkin itku, kun perhe oli ympärillä ja uskalsi ehkä ensimmäistä kertaa päästää hetkeksi irti, mies tunnustaa.

Lue myös:

    Uusimmat