Ex-kansanedustaja Jani Toivola: "Jouluun liittyy niin paljon risteileviä tunteita vuosien varrelta"

7:51
Jani Toivola Huomenta Suomen haastattelussa keväällä 2018.

Vihreiden entinen kansanedustaja Jani Toivola muistelee siskonsa ja lapsensa syntymää.

Juontajana ja tanssijana tuttu ex-kansanedustaja Jani Toivola julkaisi herkän kirjoituksen Instagramissa. Hän paljastaa, ettei ole uskaltanut kuunnella joululauluja tänä syksynä.

– Jouluun liittyy niin paljon risteileviä tunteita vuosien varrelta. Paljon ihanaa ja kaunista, mutta myös kipeitä asioita.

Toivola kertoo pikkusiskonsa syntyneen aikoinaan jouluaattona, kun mies itse oli vasta 10-vuotias. Hän oli herännyt yöllä kolinaan ja löytänyt äitinsä istumassa kylpyhuoneen lattialla.

– Lapsen silmissä kaikki ei ollut vielä asettunut paikoilleen. Tiesin, että vauva oli tulossa, mutta samalla pelkäsin, että äiti on ehkä sairas ja sillä on joku hätänä, Toivola muistelee.

Entinen Idols-juontaja oli jäänyt mummonsa kanssa kotiin odottamaan uutisia. Myöhemmin oli tullut soitto, jossa kerrottiin pienen tytön syntyneen.

Toivolan oma tytär, jota hän kutsuu Pantteriksi, syntyi myös joulukuussa. Ex-kansanedustaja kertoo olleensa intensiivisesti läsnä ensimmäisten viikkojen ajan, mikä lopulta päättyi kyyneliin.

– Jouluna tuli kuitenkin itku, kun perhe oli ympärillä ja uskalsi ehkä ensimmäistä kertaa päästää hetkeksi irti, mies tunnustaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja