Etkö koskaan löytänyt itsellesi elämänkumppania? Vastaa kyselyyn

Oletko jo kypsässä iässä ja jäänyt tahtomattasi kokonaan ilman parisuhdetta? Kerro kokemuksestasi Studio55.fin kyselyssä.

Minkä ikäinen olet? Onko sinulla ollut seurustelusuhteita vai oletko aina ollut yksin? Jos olet joskus ollut parisuhteessa, miksi suhteet eivät kestäneet?

Piditkö nuorena itsestäänselvänä, että joku päivä menisit naimisiin ja perustaisit perheen? Miltä tuntui katsella, kun muut toteuttivat noita asioita ja sinä et? Oletko katkera? Koetko jääneesi paitsi jostakin tärkeästä? Ovatko vanhempasi olleet pettyneitä siihen, etteivät saaneet miniää, vävyä tai lastenlapsia?

Oletko aktiivisesti yrittänyt etsiä parisuhdetta? Mistä ja miten? Minkä luulet olevan syynä siihen, ettei kumppania ole löytynyt? Asutko maaseudulla, jossa kumppaniehdokkaita ei liiemmin edes ole tarjolla? Etkö ole uskaltanut tehdä aloitteita? Vai oletko tehnyt aloitteita, mutta tullut jostakin syystä torjutuksi? Ovatko vastakkaisen sukupuolen edustajat mielestäsi nirsoja? Pidätkö parisuhdemarkkinoita kovina?

Mitä erityisesti kaipaat parisuhteesta? Millaisia asioita olisit toivonut saavasi sen myötä arkeesi ja elämääsi? Toivotko, että vielä joku päivä löytäisit vierellesi rakkaan, jonka kanssa vanheta? Vai luuletko, että on jo liian myöhäistä? Oletko kenties niin tottunut yksinoloon, ettet voisi kuvitellakaan elämää jonkun toisen kanssa?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja kysytään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.


Mitä asioita on turha murehtia? Katso seniorien vastaukset

Kampin palvelukeskuksessa haastatellut seniorit antoivat hyviä elämänohjeita.

1:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja