Ernest Lawson yrittää saada lapsensakin innostumaan tanssista – paljastaa, miten he reagoivat nähdessään isänsä televisiossa

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat!

Ernest Lawson vietti todellisen perhekesän Oulussa.

Näyttelijä Ernest Lawson vietti kesän Oulussa, jossa Lawsonilla oli työntäyteiset viikot Meri Oulun kesäteatterissa musiikkikomediassa Sinä olit tähti. Kesätyön puitteissa Lawson vei koko perheensä lähes koko projektin ajaksi synnyinseuduilleen Ouluun. 

– Pitkästä aikaa pääsin tekemään lavoilla viihdettä, oli ihana juttu. Ihania ihmisiä ja ehdin lomailla perheen kanssa, tutustuttaa heitä ajan kanssa synnyinkaupunkiini Ouluun. Jotenkin sai ladattua akkuja ja nyt voi taas keskittyä syksyn haasteisiin, toki tähän Tanssii Tähtien Kanssa kaikista eniten, näyttelijä kertoo MTV Uutisille.

Lawsonin vanhemmat asuvat yhä Oulussa ja näyttelijän 3- ja 1-vuotiaat tyttäret nauttivat Lawsonin mukaan pitkästä mummolareissusta sydämensä kyllyydestä. 

Lasten kanssa Lawson pääsi itse tutustumaan toden teolla Oulun eri vesistöihin – perinpohjaisesti. 

– En ole siis lapsuuteni kesien jälkeen uinut niin paljon kuin mitä olen nyt uinut. Kaikki Oulun vedet, ei vaan meret vaan kaikki vesistöt on tullut kokeiltua. Olen myös syönyt niin paljon jäätelöä, käynyt kaiken maailman huvipuistoissa ja poniajeluilla. En ole ikinä tehnyt näin paljon kaikkea tämmöistä. Leppoisaa hommaa. 

Tanssiprojektin myötä Lawson yrittää kenties saada pieniä lapsiaan myös innostumaan tanssista, sekä saattaa neuvoa eri tanssilajeja harrastaneelle Nelli-puolisolleen muutaman paritanssiaskeleen. 

– Saa nähdä, innostuvatko nämä pienet, kun he näkee telkkarista, kun isi tanssii. 

Lawsonin mukaan hänen lapsensa ovat aina tunnistaneet isänsä, kun ovat nähneet tämän televisiossa. Esikoinen osasi jo ensimmäisiä sanojaan tapaillessa osoittaa ja huudahtaa "isi" kun Lawson kertomansa mukaan näkyi ruudussa. 

– En tiedä, miten hyvin tuommoiset 3- ja 1-vuotiaat tajuaa sen, että se sama mies on tuolla ja tässä sohvalla, että millä tasolla sen asian hahmottaminen on. Ei se heistä ole mikään ihmeellinen asia, mutta kyllä he ovat ihan innoissaan aina, kun näkyy vaikka joku mainos.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat