Mainos

Erikoinen yksityiskohta: Uuden poliisiauton keulaa koristaa VW-logon sijaan miekkaleijona

Itä-Suomen poliisi on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvia uudella värityksellä varustetuista poliisiautoista. Kuvissa näkyy poliisiauton vihreänkeltaista ja sinistä sekoittavien teippausten lisäksi puskurin uusi erikoisvalmisteinen keulamerkki. 

Uudessa värityksessä olevia poliisiautoja on toimitettu Joensuun poliisiasemalle kaksi kappaletta, Itä-Suomen poliisi kertoo Facebookissa. 

– Noin puolen tunnin otannalla uudella värityksellä oleva auto on kerännyt kansalaisten huomiota ainakin katseenvangitsijana, päivityksessä todetaan. 

Uusien poliisiautojen yleisväritys on edeltäjiensä tapaan sinivalkoinen. Uutta ovat autojen kyljen ja perän vihreänkeltaiset huomioväritykset, jotka on tehty heijastavasta materiaalista. Lisäksi autoissa on aiempaa enemmän hälytysvaloja. Poliisin mukaan muutosten on määrä lisätä autojen näkyvyyttä liikenteessä. 

Itä-Suomen poliisin julkaisemissa kuvissa näkyy lisäksi poliisiauton uusi keulamerkki, joka poikkeaa totutusta: Volkswagen-logon sijaan puskuria koristaa Suomen poliisin tunnus, miekkaleijona.  Logon takana on kaiutin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.