Eric menehtyi 43-vuotiaana – vaimo päätti repäistä muistokirjoituksessaan: "Kuolinsyy oli joko leukemia tai kuolettava seksikkyys..."

Näitä asioita suomalaiset katuvat kuolinvuoteellaan 5:03
Näitä asioita suomalaiset katuvat kuolinvuoteellaan. Moni harmittelee esimerkiksi sitä, ettei perheen kanssa ole viettänyt tarpeeksi aikaa. – Osa ihmisistä katuu omaa käytöstään, sitä, ettei ole selvittänyt välejä tiettyjen ihmisten kanssa, sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja saattohoitokodin johtaja Riikka Grå kuvailee.

Kun Crystal Sauser menetti miehensä Ericin, hän päätti julkaista tälle vähän erilaisen muistokirjoituksen. Siitä tuli pian nettihitti – eikä syyttä.

Eric menehtyi helmikuussa 2021 leukemiaan – tai, mikäli hänen vaimoltaan kysytään, liialliseen seksikkyyteen. Vaimo Crystal Sauser, 39, kirjoitti aviomiehelleen ikimuistoisen muistokirjoituksen, kertoo New York Post.

"Kuolinsyy oli joko leukemia, tai todennäköisemmin kuolettava seksikkyys..."

Pari oli ollut aviossa 13 vuotta. 43-vuotiaana menehtynyt Eric sairastui ensimmäisen kerran vuonna 2018.

Kun mies menehtyi, Crystal tajusi, ettei tiedä, ketkä muistokirjoituksista vastaavat. Niinpä nainen päätti kirjoittaa itse miehelleen taatusti erilaisen muistelutekstin.

– Emme ole ihan varmoja, mutta luulemme, että kuolinsyy oli joko leukemia, tai todennäköisemmin kuolettava seksikkyys, tekstissä todetaan.

"On hyvin helppoa kirjoittaa jotain tällaista, kun rakastaa ihmistä niin paljon"

Miehen intohimoiksi elämässä listattiin "savuavan kuuman vaimon" lisäksi lapset, perhe, ystävän ja Boston Red Sox -joukkue. Kuten arvata saattaa, Crystalin tekstistä tuli pian nettihitti.

– On hyvin helppoa kirjoittaa jotain tällaista, kun rakastaa ihmistä niin paljon. Hän ja minä olimme kumppanit. Olimme taianomaisia yhdessä, nainen kertoi CNN:n haastattelussa.

Crystalin tekstiä ihasteltiin useissa medioissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eric olisi "salaa rakastanut" muistokirjoitustaan

Crystalin mukaan Eric tosin inhosi sitä, että hän kutsui tätä seksikkääksi. Nainen uskookin, että Eric olisi päällisin puolin hävennyt muistokirjoitusta, mutta "rakastanut sitä salaa".

– Hän rakasti mahdollisuuksia olla esillä. Hän rakasti tanssia. Hän odotti, kunnes kaikki istuvat, ja alkoi sitten hiljakseen nousta ja tanssia vain, jotta kaikki saisivat katsoa.

Lue myös:

    Uusimmat