Ensimmäinen pudotus! Hän joutui jättämään Love Island Suomi -villan – pudonnut sinkku kertoo, kenet näkee rakkauden saaren potentiaalisimpana parina

Vili, 21, Tampere 0:45
Katso Vilin esittelyvideo

Vili joutui lähtemään kotimatkalle.

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin kauden ensimmäinen parinvalinta, jonka myötä valkeakoskelainen Vili, 21, joutui lähtemään ensimmäisenä kilpailijana kotimatkalle.

Rakkauden saarelle yllätyssinkkuna astellut Vili kertoo MTV Uutisille fiiliksensä olevan putoamisen myötä "aika paska".

– Kyllä harmittaa ihan todella, jäi tosi lyhyeksi tuo kokemus. Mieleni olisi tehnyt olla paljon pidempään ja tutustua ihmisiin vielä enemmän, hän kertoo haikeana.

Vili kertoo aavistelleensa ennen parinvalintaa, että hän saattaisi joutua kotimatkalle, sillä varmaa paria ei ollut löytynyt vierelle.

– Kyllä se alkoi stressaamaan ja jännittämään tietenkin, kun mielummin haluaisi olla siellä, tutustua ihmisiin ja nähdä, keitä sinne tulee uusina, hän sanoo.

Jälkikäteen Vili kertoo pohtineensa, olisiko hänen pitänyt jutella saaren naisille vielä enemmän, jotta hän olisi tullut valituksi ja välttänyt putoamisen. Hän kuitenkin toteaa toimineensa rakkauden saarella "oman flow'nsa" mukaan ja olevansa näin ollen tyytyväinen.

Vilille ei kerennyt muodostua romanttista kiinnostusta ketään saarelaista kohtaan. Hän kertoo suhtautuneensa kaikkiin kanssakisaajiin samankaltaisella, kaverillisella ja hyvällä fiiliksellä, ja kuvaa saarelaisten tulleen hänelle lyhyessä ajassa tärkeiksi. Vilin mukaan hänellä oli viimeisenä päivänä kaverillisella tavalla hyvä tunne etenkin Josefiinasta, jonka kanssa hän koki tulleensa hyvin juttuun.

Haikeudesta ja putoamisen tuomasta harmitujsesta huolimatta Vili kokee Love Island Suomi -matkan olleen kiva, uudenlainen ja positiivinen kokemus, jota hän tulee muistelemaan lämmöllä.

Vili kertoo näkevänsä villan potentiaalisimpana ja vahvimpana parina Alin ja Isabellan

Parit, draamat, voittajat… Tämä kaikki sinun pitää tietää Love Island -ohjelmasta! 7:00
Mitkä draamat puhuttavat, miten ohjelman voittaja ratkeaa... – tämä kaikki Love Islandista pitää tietää!

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat