Ensi kesän huippuvaraus Kaapo Kakko välttää Jesse Puljujärven kohtalon – veti Turussa englanniksi NHL-seuran pitkän haastattelun

Kaapo Kakko NHL-varauksesta: Numero ehtii muuttua vielä aika paljon 4:48
Videolla Kaapo Kakon ajatuksia mahdollisesta NHL-varauksestaan.

Nuorten MM-kisojen aikana levisi huoli ensi kesän NHL:n kärkivarauksen Kaapo Kakon englanninkielen taidosta. Kakko näytti kielellisen nykytasonsa NHL-seuran haastattelussa. 

Jesse Puljujärven puutteellinen englanninkielen taito on puhuttanut pitkään. Vertaaminen Puljujärveen nousi esiin, kun Kakko antoi nuorten MM-kisojen yhteydessä haastatteluja tulkin välityksellä. 

Kakko on kuitenkin petrannut kielitaitoaan. Hän antoi MTV Urheilun tietojen mukaan tällä viikolla Turussa NHL-seuralle puolentoista tunnin haastattelun englanniksi. 

Kakko oli kysynyt tilaisuuden aikana kerran paikalla olleelta suomalaiselta, että mitä NHL-seuran edustaja tarkoitti. 

NHL:n Euroopan kykyjenetsijätoimiston European Sport Services Oy:n johtaja Göran Stubb kommentoi aiemmin kauden aikana Kakon kielitaitoa Iltalehdessä

– Häntä ei varata NHL:ään kielitaidon perusteella vaan jääkiekkoilijana. Kyllä hän oppii puhumaan. En tiedä, kuinka hyvin hän puhuu englantia tai puhuuko ollenkaan, mutta kyllä hän sen oppii nopeasti, Stubb sanoi. 

Kakko on NHL-seurojen kovan kiinnostuksen kohteena, minkä takia seurat hankkivat hänestä lisätietoa tekemällä ennakkohaastatteluja. Kakkoa on povattu jopa ensi kesän ykkösvaraukseksi. 




Lue myös:

    Uusimmat