Elävältä haudattu koira pelastui täpärästi – nyt onnellisena uudessa kodissa

Kymmenvuotias mastiffi-rotuinen Athena pelastui täpärästi kuolemalta. Nyt se elää uutta elämää.

Kymmenvuotias mastiffi-rotuinen Athena pelastui Ranskassa täpärästi, kun ohikulkija huomasi koiran taistelevan tietään ulos hiekka- ja kivikasan alta. 

– Vain koiran pää oli näkyvissä. Sitä oli vaikeaa nähdä koiraa peittävän hiekan keskeltä, pelastaja Pedro Denis kirjoitti Facebookiin.

Denis onnistui kaivamaan koiran esiin, ja se toimitettiin eläinlääkärin hoitoon. Kokemuksistaan huolimatta Athena ei ollut aggressiivinen ihmisiä kohtaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Koiran haudanneelle edelliselle omistajalle on vaadittu kostoa Facebookissa. Poliisi onnistuikin jäljittämään 21-vuotiaan miehen, joka oli vastuussa koiran hautaamisetsa. Hän saattaa saada jopa kahden vuoden vankilatuomion ja 33 000 dollarin sakot. Oikeudenkäyntiä odotellaan edelleen.

Athenalla menee nyt paremmin: se on päässyt SOS Dogue de Bordeaux -nimiseen koirasuojaan, jossa se saa asua elämänsä loppuun asti.

Athenan uusien omistajien mukaan koira nauttii kävelylenkeistä puutarhassa ja leikeistä muiden koirasuojan eläinten kanssa. Myös Athenan pelastanut Denis kävi tapaamassa sitä koirasuojassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

 

Lue myös:

    Uusimmat