Mainos

Eivätkö seksihalunne kohtaa? Haluttomuudesta kärsineet paljastavat, mikä auttaa

Erilaiset seksihalut voivat vaikuttaa merkittävästi pariskunnan onnellisuuteen. Reddit-sivustolla paljastettiin vinkit tilanteen pelastamiseksi.

Jos olet joskus herännyt siihen, kun himokas kumppani yrittää herättää halujasi tökkimällä sinua selkään tai vastaavasti itse yrittänyt kaikkesi saadaksesi kumppanisi halut heräämään siinä onnistumatta, tiedät, että erilaiset seksihalut voivat tehdä kummatkin osapuolet todella kiukkuisiksi. 

Onneksesi eräät rehelliset ihmiset ovat paljastaneet, kuinka ovat onnistuneet selättämään tämän kiusallisen ongelman. Reddit-sivuston käyttäjät jakoivat omiin kokemuksiinsa perustuvia neuvojaan ja neuvojien joukkoon kuului niin tyytymättömiä naisia kuin himokkaampia miehiäkin.

Halukas nainen, haluton mies

"Minua haluttaa aina, häntä ei. Harrastamme seksiä, kun hän haluaa. Hän on kuitenkin esitellyt minulle masturbaation maagisen maailman, ja ostanut minulle useita mahtavia laitteita, jotka hoitavat homman, kun hän ei pysty. Se on aika siistiä", kertoo Monjara-nimimerkki elämästään haluttomamman miehen kanssa.

Tilanne haltuun

Myös nimimerkki figsteav2 elää haluttomamman miehen kanssa, mutta ei anna sen pilata heidän seksielämäänsä. "En odota hänen aloitettaan. Otan tilanteen hallintaan ja kun teen sen, hän tajuaa, että on itse asiassa aika kiihottunut myös, ja sitten rokkaamme. Ajattelen asiaa näin: kun olen nälkäinen ja töissä enkä voi heti syödä, vatsani kurnii, mutta kun ajattelen muuta, unohdan olevani nälkäinen. Kun tulen kotiin ja avaan oven ja haistan hampurilaiset, jotka ovat kypsymässä, aivoni tajuavat, että "NÄLKÄ, PITÄÄ SYÖDÄ!" Sama pätee seksiin. Hän ei ehkä ole kiihottunut, mutta kun laitan suuni mielenkiintoisiin paikkoihin, yhtäkkiä hänen aivonsa huutavat: "KIIMAINEN, PITÄÄ HARRASTAA SEKSIÄ!"

Tämä taktiikka ei tosin päde kaikkiin. "Olen mies ja minun kumppanillani on huonot seksihalut. Kokeilin tätä kerran ja se muuttui riidaksi", varoittelee nimimerkki mambo_matt.

Tarkkaa tiedettä

Valheol-nimimerkki on puolestaan ottanut tieteen keinot käyttöönsä. "Minä seuraan vaimoni kuukautiskiertoa. Naisten libido on vahvimmillaan ovulaation aikana. Sitä kestää noin 3–5 päivää. Muina päivinä uhkun myötätuntoa, rakkautta, huolehtivaisuutta ja empatiaa, mikä pitää pyörät pyörimässä. Eli käytännössä, älä vain pilaa sitä!"

Hyvin mietitty

"Yleensä, pois lukien noin viikko kuukaudesta, en vain kiihotu. Hän puolestaan olisi valmis melkein aina (noin joka toinen päivä). Joten olemme selvittäneet, mikä minua kiihottaa... Vibraattorit silloin, kun olisin itse valmis, mutta vartaloni ei ole vielä samassa pisteessä, lukeminen silloin, kun tiedän, että hän on sillä tuulella, mutta minun pitää aloitella ensin itsekseni. Lisäksi stressin ja ahdistuksen vähentäminen pitkittää aikaa, jonka pysyn sillä tuulella. Ei se ihan tasoita pelikenttää, mutta auttaa todella paljon", vinkkaa notadestination, joka tietää, ettei tule koskaan olemaan sillä tuulella yhtä usein kuin miehensä.

Kommunikaation puolesta

Kommunikaation puolesta puhui puolestaan nimimerkki billbapapa. "Puhukaa toisillenne. Minä tyydyn usein hänen antamaansa käsipeliin, mutta se auttaa minua eteenpäin ja rehellisesti sanottuna pitää minut tyytyväisenä, sillä tiedän, että hän tekee sen saadakseen minut iloiseksi  ja koska hän välittää. Ja maksan sen takaisin, kun olemme tilanteessa, jossa hänen tekee mieli. Lisäksi se, että olemme avoimia toisillemme, tarkoittaa, etten tunne enää niin (ennen tunsin), että hän ei olisi kiinnostunut (siitä tai minusta) tai että tekisin jotain väärin. Kommunikaatiota!" 

"Harrastan seksiä, vaikken olisi itse kiihottunut"

Nimimerkki CherryBlossomStormilla on puolestaan taatusti paljon mielipiteitä jakava tyyli elää halukkaamman miehensä kanssa. "Minä vain harrastan seksiä hänen kanssaan, vaikken olisi itse kiihottunut. Otamme vain liukuvoiteen ja olemme valmiita. Ei se ole niin monimutkaista, jos häntä haluttaa, hänen pitäisi saada minut... Pidän lämmöstä ja läheisyydestä ja hänen voihkimisestaan ja sen tietämisestä, että saan hänen olonsa tuntumaan hyvältä, eikä sillä ole väliä, millaisella tuulella itse olen."

Helpoin ratkaisu?

Tai kuten GoshDarnBatman kiteyttää: "Masturboi paljon."

Myös NomadsFireWok kannattaa tätä vaihtoehtoa. "Niin minä teen. Rakastan vaimoani, mutta hänen libidonsa ei ole yhtä vahva kuin omani. Hän on valmis kestämään sen ja harrastamaan seksiä tai antamaan suuseksiä, vaikkei itse olisikaan sillä tuulella, mutta itsestäni tuntuu todella itsekkäältä silloin, kun hän tekee niin (vaikka hän inttääkin, ettei tarvitsisi). Joten masturboin. En rehellisesti ymmärrä, miksi se on niin iso juttu."

Surullisin vaihtoehto

Ja kun mikään edellämainituista keinoista ei toimi, voi tehdä, kuten Never_up_vote: "Me päätimme juuri hiljattain hankkia avioeron. Se on kurjaa, mutta se on, mitä on."

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.