"Ei helvetti" – poptähti Alma tarttuu Toyotan erikoiseen tarjoukseen, saa alleen häiritsevän värisen Corollan

0:33
Toyota esitteli Corollan farmariversion – saapuu Suomeen keväällä

Nähdäänkö tähtiartisti ensi kesänä tällaisen auton ratissa?

Kerroimme Emma-gaalan jälkimainingeissa poplaulaja Almanja vanhan Corollan kommelluksista gaalan lavalla. Alma esiintyi auton kyydissä, ja kappaleensa lopuksi hänen oli tarkoitus nousta autosta.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, ja artisti joutui kamppailemaan ulospääsyn kanssa. Hetken näytti jo siltä, että hän joutuisi kiipeämään ulos ikkunasta, mutta loppujen lopuksi ovi kuitenkin avautui.

Suomen Toyotalla oltiin hereillä, ja reaktio saatiin nopeasti. Toyotan suomalaisella Instagram-tilillä nimittäin esitettiin pian tarjous Corollan kanssa kamppailleelle laulajalle.

– Haluaisimme antaa sinulle ensi kesäksi koeajoon ihan uuden Corolla Hybridin, josta löytyy muun muassa Smart Entry -toiminto.

Kysyimme Toyota Auto Finlandin markkinointijohtajalta aikooko maahantuoja teipata Alman Corollan kuvan sävyihin, mikäli artisti tarttuu tarjoukseen.

– Ilman muuta toimitamme auton Instagramissa julkaistun kuvan väreissä! Uusi Corolla Hybrid on näyttävän näköinen, mutta julkaistun kuvan värisävyssä se olisi ilmiö katukuvassa, Mikko Kekäläinen hehkuttaa.

Toyotalla on nyt näytön paikka, sillä Alma antoi vastauksensa Instagram-postauksen kommenteissa.

– Ei helvetti. Okei, otetaan tarjous vastaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja