Tähtipoppari Almalla ja vanhalla Corollalla kiusallinen hetki Emma-gaalassa – Toyotalta nokkela vastaisku

Hauska kommellus Emma-gaalan lavalla poiki erikoisen tarjouksen suosikkilaulajalle.

Viikonlopun Emma-gaalassa nähtiin lievästi kiusallinen tilanne, kun pirskeissä esiintynyt Alma ei ollut päästä ulos autosta. Tapaus ei suinkaan tapahtunut Hartwall Arenan parkkipaikalla, vaan lavalla kesken esiintymisen.

Alma nimittäin esiintyi Toyota Corollan kyydissä, mutta Cowboy-kappaleensa lopuksi hänen oli tarkoitus nousta autosta. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, ja artisti joutui kamppailemaan ulospääsyn kanssa. Hetken näytti jo siltä, että hän joutuisi kiipeämään ulos ikkunasta, mutta loppujen lopuksi ovi kuitenkin avautui.

Vaikka tilanne ei montaa sekuntia kestänytkään, ei se jäänyt somekansalta bongaamatta:

Auto ja hiukset sävy sävyyn

Toyota Auto Finlandin markkinointijohtaja Mikko Kekäläisen hoksottimet olivat terävinä. Toyotan suomalaisella Instagram-tilillä nimittäin esitettiin nopeasti tarjous Corollan kanssa kamppailleelle laulajalle.

– Huomasimme, että sinulla oli Emma-gaalassa Cowboy-biisissä ratsunasi hieno, joskaan ei aivan pränikkä Toyota Corolla, jonka ovi ratkaisevalla hetkellä ei auennutkaan. Pahoittelut siitä! Kekäläisen allekirjoittamassa postauksessa todetaan.

– Onneksi olet kansainvälinen suomalainen, etkä lannistu moisesta. Kiitokseksi rohkeudesta ja esikuvallisuudesta, haluaisimme antaa sinulle ensi kesäksi koeajoon ihan uuden Corolla Hybridin, josta löytyy muun muassa Smart Entry -toiminto.

Smart Entry on Toyotan käyttämä termi älyavaimille eli käytännössä se mahdollistaa auton ovien avaamisen ja lukitsemisen sekä auton käynnistämisen ilman fyysiseen avaimeen koskemista.

Instagramiin ladatussa kuvassa ei ole ihan se perusvärinen Corolla, vaan räväkästä tyylistään tunnetun Alman nykyistä hiusväriä mukaillen autosta on tehty kuvankäsittelyllä neonvihreä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko Alma tarttua Toyotan tarjoukseen. Ja jos tarttuu, saako hän autonsa jopa kuvan räväkässä sävyssä. Toivomme, että saa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja