Maailman suosituin henkilöauto palaa Suomeen – maksaisitko 40 000 euroa Toyota Corollasta?

0:33
Tältä näyttää uuden Toyota Corollan farkkumalli.

Täysin uuden Toyota Corollan ennakkomyynti on käynnistynyt tänään perjantaina. Samalla auto sai myös hinnat.

Maailman suosituin henkilöautomalli on tarjolla kahdella hybridivoimalinjalla. Hinnat alkavat muutaman lantin vajaasta 23 000 eurosta (Corolla Hatchback 1.2 T Life) ja päättyvät noin 40 000 euroon (Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Premium).

Corolla-mallistoon on saatavilla neljännen sukupolven 1,8-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridi (kokonaisteho 122 hv), jonka lisäksi hatchback- sekä Touring Sports -korimalleihin on saatavilla täysin uusi 2,0-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridivoimalinja (kokonaisteho 180 hv). Saatavilla on myös 1,2-litrainen, ahdettu bensiinimoottori.

Corolla kasvaa malliuudistuksen yhteydessä, ja esimerkiksi Touring Sports -farmarimallin akseliväli ja siten sisätilat ovat käytännössä samaa luokkaa viime vuonna poistuneen Toyota Avensiksen farmarimallin kanssa.

– Laaja korimalli-, varustetaso- ja moottorivalikoima tasoittavat monipuolisuudellaan tietä kohti Suomen suosituimman automallin titteliä, Toyota Auto Finland toteaa tiedotteessaan.

Varustetasoja on kaikissa kolmessa korimallissa neljä: Life, Active, Style sekä Premium. Varustetasoissa on pieniä eroja korimalleittain, mutta esimerkiksi Toyota Safety Sense -turvavarustelu ja mukautuva vakionopeussäädin ovat vakiona koko mallistossa.

Uudet Corollat saapuvat Suomeen maalis-huhtikuun vaihteessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja