Dylan lähetti äidilleen viestin – kirjoitusvirhe johti kiusalliseen väärinymmärrykseen: "En voi kuvitella mitään pahempaa"

Kiusallisella kirjoitusvirheellä varustettu viestikeskustelu aikuisen pojan ja äidin välillä on muodostunut viraalihitiksi.

Mihin äitiä tarvitaan? Katso lasten vastaukset yllä olevalta videolta!

Älypuhelimien ennakoivat tekstinsyöttö-ominaisuudet ovat varmasti tulleet monille käyttäjille tutuksi. Joskus huomaamatta kääntynyt sana on saattanut lipsahtaa viestiin ja aiheuttaa hämmentyneitä ja hauskoja reaktioita.

Eräälle skotlantilaismiehelle sattui kuitenkin varsin nolo sanankäänne, joka on naurattanut jo tuhansia käyttäjiä Twitterissä.

Glasgow'ssa asuva Dylan Heggie sai näärännypyn eli pienen turvonneen ja aristavan näppylän silmäluomeensa. Mies päätti kysyä äidiltään neuvoa sen hoitoon, joten hän lähetti tälle viestiä.

Näärännäppy kääntyi kuitenkin viestissä sukupuolitaudiksi, sillä sanat ovat englannin kielessä varsin lähellä toisiaan. (Näärännäppy: stye ja sukupuolitauti: STI eli sexually transmitted infection.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näärännäppy tarkoittaa silmän ylä- tai alaluomen äkillistä talirauhasen tulehdusta. Sen tunnistaa luomen reunaan tai luomen sisään syntyneestä aristavasta, turvonneesta kohdasta, joka voi punoittaa ja valua märkää.

Näärännäpyn puristelu ei kannata, sillä se voi pahentaa tilannetta. Tulehdus vaatii yleensä antibioottitippahoitoa. Lähde: Terveyskirjasto

"Onko se pippelissäsi vai kiveksissäsi?"

Mies ei kuitenkaan huomannut heti virhettään ja saikin siksi äidiltään kiusallisia viestejä.

– Minulla on sukupuolitauti, onko mitään ehdotuksia, miten päästä siitä eroon, Dylan aloittaa viestittelyn äidilleen.

– Oikeasti? Mikä sinulla on, poikani, äiti vastaa.

– Ei hajuakaan, huomasin sen vasta siinä, kun katsoin itseäni peilistä. Se on kuin mustelma, mutta näen sen vain, kun vasen silmäni on kiinni.

– Onko se pippelissäsi vai kiveksissäsi, äiti kysyy.

Hämmentyneenä Dylan vastaa sen olevan tietenkin hänen silmässään – ja totuus väärinymmärryksestä selviää molemmille.

"Tämä sai minut nauramaan niin paljon"

Dylan jakoi kämminsä Twitteriin, jossa se on kerännyt jo lähes 89 000 tykkäystä ja 20 000 jakoa. Suurin osa kommentoijista on ollut huvittuneita tapahtuneesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En voi kuvitella mitään pahempaa, eräs kommentoija kirjoittaa nauruhymiöiden kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– [Tämä] sai minut nauramaan niin paljon, toinen sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ainakaan minun vanhempani eivät olleet ainoita, jotka luulivat, että minulla on sukupuolitauti, kun kerroin, että minulla on näärännäppy, kolmas twiittaa.

Lähteet: Twitter, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja