Dramaattiset F1-käänteet tuoneet erityisen lisämausteen kisaviikonloppuun – "Hyppy tuntemattomaan"

F1-sarjan Sakhirin GP:ssä nähdään hyppyjä tuntemattomaan, kun Jack Aitken ottaa George Russellin paikan Williamsilla ja Pietro Fittipaldi korvaa Romain Grosjeanin Haasilla

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-maailmassa on pyörinyt kova kuskiruletti viime päivinä. Romain Grosjeanin järkyttävä onnettomuus Bahrainissa aiheutti sen, että hän tarvitsi korvaajaa Haasilla. 

Paletin täydensi Lewis Hamiltonin koronavirus, joka pitää hänet sivussa. Paikan otti George Russell, joka puolestaan sai sijaisekseen Williamsilla Jack Aitkenin. 

Tilanne on hyvin erityinen, sillä Sakhirin F1-kisassa nähdään näin kaksi debytanttikuskia. 

Odotukset eivät ole kauhean korkealla, sillä Haas on kerännyt kauden aikana kolme pistettä ja Williams on edelleen nollilla. 

– Molempien autojen suorituskyky on sitä luokkaa, ettei pistesijoja ole odotettavissa. Enemmänkin tavoitteena on ehjä viikonloppu ja oppiminen, C Moren formula-asiantuntija Ossi Oikarinen totesi. 

– Autot eivät ole yksinkertaisesti riittävän nopeita virheettömään kisaviikonloppuun. 

Pietro Fittipaldi, 24, on kaksinkertaisen F1-mestarin Emerson Fittipaldin pojanpoika, mutta isoisän saavutuksiin on vielä matkaa. Lähtökohta on vaikea, sillä hän ei ole ajanut tällä kaudella lainkaan F1-autoa. 

– Se on hänelle hyppy tuntemattomaan. Ei tässä tilanteessa voi kuin minimoida riskit, C Moren selostaja Niki Juusela sanoi MTV Uutiset Livessä.

Pääkuvan videolla C Moren F1-selostaja Niki Juusela kertoo mielipiteensä Pietro Fittipaldin tulevasta F1-haasteesta.

Lue myös:

    Uusimmat