Romain Grosjeanin tilalle F1-legendan pojanpoika – Haas-tallilta päivitys kuskinsa tilasta

Sunnuntaina palovammoja käsiinsä saanut F1-kuski Romain Grosjean on alustavan suunnitelman mukaan pääsemässä pois bahrainilaisesta sairaalasta tiistaina. Haas-talli nimesi hänelle korvaajan jo maanantaina.

Grosjean vietiin illalla hoidettavaksi Bahrainin sotilassairaalaan saatuaan rajussa F1-onnettomuudessa palovammoja molempiin kämmenselkiinsä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ranskalaiskuljettajan Haas-talli kertoi maanantaina antamassaan tiedotteessa, että hoito on edennyt hyvin. Tallipäällikkö Günther Steiner oli vieraillut sairaalassa ja saanut tiedon, että Grosjean pääsee todennäköisesti pois jo tiistaina.

F1-sarjan ajot jatkuvat jo tulevana perjantaina samaisella Sakhirin radalla. Steiner kertoi myöhään sunnuntai-iltana, ettei aio ainakaan hoputtaa kuljettajaansa takaisin autoon jo perjantain harjoituksissa. Jo maanantaina talli kuitenkin ilmoitti, että varakuljettaja Pietro Fittipaldi korvaa Grosjeanin ensiviikonloppuna.

24-vuotias Yhdysvalloissa syntynyt Fittipaldi on toiminut Haasin varakuskina usean vuoden ajan. Hän on brasilialaisen F1-legendan Emerson Fittipaldin pojanpoika. Hän ei ole kuitenkaan ajanut F1-viikonlopuissa F2- ja F3-sarjoja, vaan kerännyt kokemuksensa ympäri maailmaa esimerkiksi IndyCarista, Keski-Euroopan DTM-sarjasta ja Aasian F3-kisoista.

Lue myös:

    Uusimmat