Mainos

DNA-testi toi veljekset yhteen vuosikymmenten jälkeen – löysivät toisensa samasta koulusta

Lapsena toisistaan erotetut veljekset järkyttyivät saatuaan selville, että he opiskelivat toisistaan tietämättä samassa koulussa. 

Nykyisin 20-vuotias Kieron Graham adoptoitiin hänen ollessa kolmen kuukauden ikäinen. Vaikka kaikki sujui uudessa perheessä hyvin, vuosia myöhemmin poika alkoi tulla uteliaaksi biologisesta perheestään. Kieronin äiti vei uteliaan poikansa DNA-testeihin, jonka avulla hän voisi jäljittää mahdollisia sukulaisiin.

Sukulaisten etsimiseen tarkoitetuille nettisivuille rekisteröidyttyään Kieron huomasi pian omaavansa hyvin samanlaisen geeniperimän erään toisen rekisteröityneen käyttäjän, 29-vuotiaan Vincent Ghantin kanssa. Miehet alkoivat jutella toisilleen Facebookissa ja pian selvisi, että heillä oli sama biologinen äiti.

– Olin todella yllättynyt, se oli ihmeellistä. En tiennyt aluksi, mitä ajatella, päässäni pyöri niin monia tunteita, Graham kertoo.

Miehet aikovat luoda välilleen veljellisen siteen

Keskustelun aikana veljeksille selvisi, että he opiskelivat samassa yliopistossa samaa pääainetta, ja tämän lisäksi he kannattivat samaa jalkapallojoukkuetta ja asuivat vain 15 minuutin matkan päässä toisistaan. Kieronia vanhempi Ghant kertoi myös muistavansa ajan, jolloin hänen veljensä oli pieni vauva.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Muistan elävästi, kun vauva hymyili ensimmäistä kertaa, ja se oli hänen hymynsä. Muistan myös, kuinka autoin äitiäni pitämään huolta hänestä, koska hän oli siihen aikaan yksinhuoltaja, emmekä saaneet paljon tukea. Muistan auttaneeni vaipan vaihdossa ja leikkineeni hänen kanssaan paljon, Vincent kertoo.

Keskustelujen jälkeen veljekset tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kasvotusten tässä kuussa. Vaikka veljekset olivat joutuneet toisistaan eroon kahdeksi vuosikymmeneksi, nyt he aikovat korvata puuttuneet vuodet ja luoda välilleen vahvan siteen.

Lähde: Yahoo

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.