Demi on ollut neljä kuukautta kuivilla heroiinista, vanhoista kuvista ei edes tunnistaisi – tältä hän näyttää nyt

Vauva kuoli kovien huumeiden yliannostukseen – äitiä syytetään kuolemasta 1:22
Katso myös: Äiti sai syytteen, kun hänen vauvansa kuoli kovien huumeiden yliannostukseen.

Kahden lapsen äiti Demi on ollut neljä kuukautta erossa huumeista. Hän julkaisi Facebookissa kuvia siitä, miten hänen ulkonäkönsä on muuttunut. Aiheesta kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

Neljä kuukautta kuivilla heroiinista ja crack-kokaiinista ollut 27-vuotias Demi-Nicole Dunlop jakoi Facebookissa marraskuun alussa kuvia siitä, miten hänen ulkonäkönsä on tässä ajassa muuttunut. Tätä ennen Demi oli käyttänyt huumeita päivittäin kahden vuoden ajan.

Skotlantilainen Demi on kertonut toipumisestaan avoimesti Facebookissa. Seuraajien ja läheisten tuki on ollut hänelle erittäin tärkeää.

– Meni todella kauan, ennen kuin tunsin olevani minkään arvoinen. Nyt olen pärjännyt hyvin ja olen ylpeä siitä, miten pitkälle olen päässyt. Kiitos teille kaikille tuestanne! hän kirjoitti.

Demi halusi jakaa puhuttelevat kuvat, jotta muut huumeriippuvuudesta kärsivät saisivat toivoa omaan tilanteeseensa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos olet huumekoukussa ja luet tätä ja sinusta tuntuu, ettet koskaan pääse pois kauheasta kierteestä, olet väärässä. Ole kiltti ja usko minua. Minäkin ajattelin, ettei tunnelin päässä näkyisi koskaan valoa.

Irti pääseminen on ollut vaikeaa

Demi kertoo, että huumeista eroon pääseminen ei tosiaan ole ollut helppoa. Tällä hetkellä hän on korvaushoidossa ja oireet ovat olleet todella rankkoja. Hän haluaa kuitenkin vakuuttaa samassa tilanteessa oleville, että asioiden muuttaminen on mahdollista.

– Tiedän sen tunteen, kun jonkin ajattelee olevan mahdotonta. Olen kuitenkin esimerkki siitä, että se on mahdollista.

Lapset sijaiskodeissa

Demillä on kaksi lasta, 7-vuotias Hudson sekä seitsemän kuukauden ikäinen Harlynn. Demi oli tullut toisen kerran raskaaksi ollessaan huumekoukussa. Hän oli raskausaikana sairaalassa 12 viikkoa. Harlynn syntyi viisi viikkoa ennen laskettua aikaa.

– Muutamia viikkoja myöhemmin hän alkoi kärsiä vieroitusoireista, koska olin käyttänyt huumeita raskausaikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ajatus siitä, että aiheutin tuon hänelle, syö minua sisältä, Demi kirjoitti.

Harlynn on tällä hetkellä sijaisperheen hoivissa. Hudson asuu Demin äidin luona. Demi kertoo, että hän ei ole tarpeeksi hyvässä kunnossa henkisesti, jotta voisi huolehtia lapsistaan. Hän tapaa tytärtään säännöllisesti.

– Saatan olla kuivilla, mutta en terve. Näin tyttöni on parhaassa mahdollisessa paikassa.

– Tämä on omaa syytäni ja joudun nyt kärsimään seurauksista.

Lue myös:

    Uusimmat