Mainos

Cleveland-tragedia: Alaston nainen konttasi pihalla - poliisi ei puuttunut

Clevelandin sieppaustragediassa on noussut esiin kysymyksiä siitä, miten tehokkaasti poliisi todellisuudessa toimi siepattujen löytämiseksi.

Esimerkiksi uutiskanava CBS kertoo, että eräs naapuri oli havainnut muutama vuosi sitten alastoman naisen konttaavan pääepäillyn Ariel Castron omakotitalon pihamaalla. Nainen oli ilmeisesti kiinni jonkinlaisessa remmissä.

Yksi naapureista puolestaan oli kuullut talosta kovaäänistä jyskytystä. Naapuri oli pannut myös merkille, että talon ikkunat oli peitetty muovilla.

CBS:n mukaan kummastakin tapauksesta oli tehty poliisille ilmoitus. Naapureiden mukaan poliisi ilmaantui paikalle, mutta tilanne ei johtanut jatkotoimenpiteisiin.

Clevelandin kaupungin turvallisuusosaston johtaja Martin Flask kertoi eilen, että tämänhetkisten tietojen mukaan poliisi ei ollut saanut ilmoituksia mistään hämäräperäisestä toiminnasta Castron tontilla. Asiaa selvitellään yhä.

Eilen Clevelandin poliisi ja FBI olivat hieman puolustuskannalla tiedotustilaisuudessaan.

– Seurasimme jokaista johtolankaa, emme luopuneet toivosta, vakuutti FBI:n Steven Anthony.

Poliisi vahvisti tänään, että Castron talosta on löydetty kahleita ja köysiä.

– Tiedämme että siepatut olivat asunnossa sidottuina, sanoi poliisipäällikkö Michael McGrath NBC:n uutisille.

Tutkijat aloittivat heti siepattujen vapauduttua Castron pihamaan kaivamisen mahdollisten ruumislöytöjen vuoksi. Tänään viranomaiset ilmoittivat, että pihalta ei ole löytynyt ruumiita.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.