Bussikuski letittää 11-vuotiaan Isabellan hiukset joka aamu – taustalla koskettava syy

1:08

Koulubussin kuljettaja on ottanut tavakseen letittää 11-vuotiaan Isabellan hiukset joka aamu. Tytön äiti menehtyi kaksi vuotta sitten harvinaiseen sairauteen eikä isä osannut tehdä tytön tukalle mitään.

Yllä olevalla videolla näytetään, miten teet helpot Frozen-letit.

Kun 11-vuotias Isabella Pieri menee aamuisin bussilla kouluun, on kuljettaja Tracy Deanilla tapana letittää tytön hiukset. Tytön äiti kuoli kaksi vuotta sitten harvinaiseen sairauteen eikä ehtinyt opettaa tyttärelleen kampausten tekoa.

Kaikki alkoi siitä, että Isabella näki Deanin letittämässä erään toisen tytön hiuksia. Niinpä hän pyysi naista auttamaan myös oman tukkansa kanssa. 

Isä Philip Pieri kertoi KSL TV -kanavalle, että hän oli alun perin leikannut Isabellan tukan lyhyeksi sen vuoksi, ettei tiennyt, mitä niille pitäisi tehdä.

Sairasti itse rintasyövän

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Deanin syyt auttaa Isabellaa kumpusivat hänen omista kokemuksistaan.

– Seitsemän vuotta sitten minulla todettiin rintasyöpä, jolloin mietin, että kuka pitäisi huolta minun lapsistani, Dean selitti KSL TV:n haastattelussa.

– En sano, etteikö mieheni voisi letittää tyttäreni hiuksia, mutta lasten hiuksien laitto on kuitenkin sellainen äitien juttu.

Isabella kertoo Deanin olevan hänelle melkein kuin äiti. Hän sanoo odottavansa innoissaan, mitä nainen keksii hänen hiuksilleen aina seuraavana päivänä.

Uusi kampaus on saanut Isabellan luottamaan itseensä paljon enemmän kuin ennen. Yksi hänen opettajistaan kertoo huomanneensa eron tytön olemuksessa.

Dean kertoo pitävänsä oppilaitaan kuin omina lapsinaan. Hänestä on ihanaa nähdä heidät onnellisina.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja