Mainos

Bloggaajan vinkki onnellisesta avioliitosta sai ihmiset raivoihinsa: Pysykää kuumina aviomiehiänne varten!

Tuore morsian neuvoo blogissaan vaimoja pysymään seksikkäinä ja huolehtimaan ulkonäöstään. Hänen mukaansa tämä yksinkertainen vinkki on avain onnelliseen avioliittoon.

Muutama viikko sitten avioitunut morsian Amanda Lauren on saanut ihmiset raivoihinsa kantaaottavalla blogikirjoituksellaan. Yourtango-nettisivulla julkaistun tekstin mukaan nainen on onnellinen, kun hänen miehensä on onnellinen. Tähän tilanteeseen päästään Laurenin mukaan seksikkyydellä.

– Ennen kuin kutsutte minua antifemisistiksi tai vanhanaikaiseksi, ymmärtäkää se, että kun näytän hyvältä, tunnen itseni myös itsevarmemmaksi.

Hyvä olo saa naisen mukaan aikaan sen, että hän on parempi, iloisempi ja huomaavaisempi kumppani.

"Vaikka seksi ei tee avioliittoa, se voi rikkoa sen"

Lauren kertoo aina ihmetelleensä, miksi niin monet naiset lakkaavat huolehtimasta ulkonäöstään suhteen edetessä. Jos nainen ei huolehdi ulkonäöstään, se heijastuu väistämättä myös parisuhteeseen.

– Kaikki naiset eivät näytä heti aamusta Kim Kardashianilta, mutta me voimme kaikki tehdä parhaamme. Mitä enemmän teet sen eteen, että näytät kuumalta, sitä kuumemmaksi myös tunnet itsesi, Lauren neuvoo.

Lauren kehottaa myös vaimoja valmistamaan miehen lempidrinkin aina, kun hän palaa töistä. Vaimon tulee myös olla aina valmiina, kun mies haluaa ja tarvitsee häntä.

Hän kertoo ymmärtävänsä, että naimisiinmenon ja lastenhankinnan jälkeen elämän painopisteet voivat muuttua, mutta se ei ole sosiaalinen standardi.

– Jos huomioit miehesi haluja ja tarpeita, hän tekee saman sinulle. Vaikka seksi ei tee avioliittoa, se voi rikkoa sen.

Muutama viikko kirjoituksen julkaisun jälkeen Lauren julkaisi tekstin, jossa hän ottaa kantaa saamaansa kriittiseen palautteeseen. Hän korostaa kirjoituksen olevan hänen oma mielipiteensä, josta saa olla joko samaa tai eri mieltä. Laurenin mukaan mikään tapa elää ei ole väärin.

Video: Video antaa vastauksen monen mieltä askarruttaneeseen kysymykseen. Miltä dildojen valmistus oikein näyttää?

1:21

Lähde: Yourtango 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.