Belgian MM-kisajoukkueessa sisäinen kaaos – asiantuntija lataa suorat sanat tähtipelaajasta: "Mitä hän on tehnyt viimeisen kolmen vuoden aikana?"

13:08
MM-kisojen polttopisteessä: kriisijoukkue Belgia ja MM-finalisti Kroatia taistelevat jatkopaikasta

Belgian parasta ennen -päiväyksen uumoiltiin olevan ummessa jo ennen MM-turnauksen alkua ja alkulohkon otteet ovat vahvistaneet arviota entisestään.

Se aloitti kisat 1–0-voitolla Kanadasta, mutta pelitapahtumien valossa tappiokaan ei olisi ollut yllätys. 0–2-tappio Marokolle paljasti todellisuutta enemmän.

Heikon pelaamisen lisäksi joukkuetta ovat repineet sisäiset ristiriidat. Ranskalaislehti L' Equipe kertoi Kevin De Bruynen, Eden Hazardin ja Jan Vertonghenin ottaneen yhteen Marokko-tappion jälkeen.

Joukkueessa kytee monia muitakin riitoja, joista osa on saanut alkunsa De Bruynen ja Hazardin julkisuuteen antamista kommenteista, joiden mukaan Belgian nykyisen maajoukkueen parhaat päivät ovat jo takana.

Mitä Belgian maajoukkueen tulehtuneesta tilanteesta tiedetään? MTV Urheilun toimittaja Ville-Veikko Valta ja selostaja Kim Kallström käsittelivät aihetta MTV Uutiset Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja