Beatles-legendat yhdessä jälleen! Paul McCartney ja Ringo Starr puolisoineen harvinaisissa yhteiskuvissa

Paul McCartney ja Ringo Starr osallistuivat puolisoidensa kanssa uunituoreen dokumentin ensi-iltaan. 

Kenties maailman tunnetuimman bändin, The Beatlesin, jäsenet sir Paul McCartney ja Ringo Starr näyttäytyivät yhdessä eilen torstaina Lontoossa.

McCartney ja Starr, sekä puolisot Barbara Bach ja Nancy Shevell, osallistuivat The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years -dokumentin ensi-iltaan. Dokumentin on ohjannut Oscar-palkittu Ron Howard.

Dokumentti kertoo McCartneyn, Starrin ja jo edesmenneiden John Lennonin ja George Harrisonin muodostaman The Beatles -yhtyeen hulluista vuosista, kun he kiersivät maailmaa 1960-luvulla.

Dokumentissa nähdään otteita yhtyeen varhaisista keikoista, kiljuvista fanilaumoista ja loppuunmyydyistä konserteista ympäri maailman Beatlemanian ollessa huipussaan.

– Olemme kaikki innoissamme, näemme dokumentin ensimmäistä kertaa tänään, Ringo Starr kommentoi ensi-illassa.

Dokumentissa esitellään runsaasti arkistomateriaalia kuvien ja äänitteiden muodossa ja myös tämän päivän tähdet muistelevat näkemiään konsertteja.

– Alussa olimme neljän kaveruksen muodostama pikkuyhtye. Soitimme, soitimme ja soitimme, kunnes tämä kaikki tapahtui, McCartney nauraa.

Ohjaaja Ron Howard kertoo, että McCartney ja Harrison ovat auttaneet dokumentin teossa. Myös Lennonin ja Harrissonin lesket Yoko Ono ja Olivia Harrison, jota niin ikään edustivat ensi-illassa, antoivat oman panoksensa dokumenttiin.

Ensi-illassa oli paikalla myös muita supertähtiä, kuten Madonna, Eric Clapton ja Liam Gallagher

Lue myös:

    Uusimmat