"Aviomieheni vaatii päästämään vanhempansa synnytyssaliin" – raskaana olevan naisen ongelmaan sateli tiukkoja neuvoja

8:11

Odottava äiti kääntyi nettikansan puoleen saadakseen apua ongelmaansa: naisen aviomies haluaa vanhempansa mukaan synnytyssaliin.

Videolla pohditaan, mitä tapahtuu, kun odotettu vauva-arki olikin "syvältä".

Tulevan äidin kysymys Quora-sivustolla on herättänyt mielenkiintoa medioita myöten. Raskaana oleva nainen on omituisessa tilanteessa synnytyksensä suhteen.

– Aviomieheni vaatii minua päästämään vanhempansa synnytyssaliin enkä halua sitä. Mitä minun pitäisi tehdä, nainen kyselee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Jos et pidä tästä, saat painua helvettiin"

Bored Panda -sivuston mukaan kysyjän nimi on Isabella Laguna, ja valtaosa vastaajista on hänen puolellaan.

– Kerro aviomiehellesi, että ennen kuin annat hänen vanhempiensa tulla synnytyksen ajaksi saliin, miehen täytyy seistä alastomana ja ulostaa sinun vanhempiesi edessä. Hänen pitää olla alasti ja jalat harallaan ainakin 12 tuntia. Jos hän suostuu tähän haasteeseen, anna vanhempien tulla, käyttäjä Julie LaLima kehottaa.

– "Kun kasvatat kohdun ja pusket ulos vauvaa omasta vaginastasi, saat ottaa huoneeseen vaikka koko Englannin jalkapallomaajoukkueen. Siihen saakka vanhempasi voivat odottaa käytävässä, ja jos et pidä tästä, saat painua helvettiin yhdessä heidän kanssaan". Sanoisin juuri näin, Kelley Spartiatis neuvoo.

Pyyntö aiheuttaa stressiä tilanteeseen, joka on muutenkin stressaava

Vastaajien mielestä on huolestuttavaa, ettei mies kuunnellut rakkaansa toiveita, kun tämä ilmaisi ne ensimmäisen kerran. Pyyntö aiheuttaa stressiä tilanteeseen, joka on muutenkin stressaava ja vaativa.

– "Vaatii"? Miksi annat hänen vaatia mitään? Tämä ei ole hänen synnytyksensä, se on sinun. Miksi annat hänen päättää mistään? Rakas, sinä olet potilas, kuningatar ja show'n tähti! Mitään tästä ei tapahdu ilman sinua! Kyseessä on sinun terveytesi, mukavuutesi, kipusi... Kyseessä on sinun alaston vaginasi, Hebert Pellegrin toteaa.

"Jos he eivät olleet huoneessa siittämishetkellä, he eivät ole huoneessa synnytyksen aikana"

Naista kehotetaan myös ottamaan lääkäri mukaan keskusteluun. Hän voi vaatia appivanhempia ulos huoneesta, jolloin anoppi ja appi voivat kantaa kaunaa lääkärille, eivät synnyttävälle miniälleen.

Moni myös ennustaa myöhemmin lisää ongelmia liittoon, jossa on selvästi jo nyt suuria ongelmia kommunikoinnin ja rajanvedon kanssa.

– Sanoisin miehelle, että hän ja vanhemmat voivat pysyä odotustilassa ja että hoitaja tulee pian leikkaamaan hänen napanuoransa, Dot Lazzarotti heittää Facebookissa.

– Appeni ei missään hiton tilanteessa olisi huoneessa, kun alapääni roikkuu esillä. Aviomiehessäsi on niin paljon vikaa, koska hän edes ajattelee, että hänen isänsä paikallaolo olisi hyväksyttävää! Hän voi joko kunnioittaa sinua ja toiveitasi, tai istua odotushuoneessa vanhempiensa ja avioerojuristinne kanssa, Samantha Castro sanoo.

– Jos he eivät olleet huoneessa siittämishetkellä, he eivät ole huoneessa synnytyksen aikana. Piste, Jade Ireland toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja