AVA Elokuva: Candy

Edesmenneen Heath Ledgerin tähdittämä Candy-elokuva nähdään AVAlla lauantaina 6.4. klo 21. Jaa elokuvakokemuksesi ja osallistu kilpailuun!

Candy on koskettava draama nuoresta runoilijasta Danista (Heath Ledger), joka rakastuu kauniiseen taideopiskelijaan (Abbie Cornish) – ja vetää tämän mukanaan heroiiniriippuvuuteen. Rakkauden ja huumeiden kohtalonkierre pyörittää rakastavaisia yhä nopeammin, yhä syvemmälle.

– Kyseessä on kolmiodraama miehen, naisen ja huumeiden välille. Itse ajattelen kuitenkin elokuvaa enemmän rakkaustarinana kuin kertomuksena huumeista, Heath Ledger kertoi nycmovieguru.comin haastattelussa vuonna 2006.

Kaksi vuotta myöhemmin menehtynyt, lahjakas Ledger kertoi valinneensa Danin roolin, sillä halusi työskennellä taas kotimaassaan Australiassa.

Romanttinen elokuva perustuu Luke Daviesin romaaniin Candy: A Novel of Love and Addiction. Australian filmi-instituutti palkitsi Candyn käsikirjoituksesta, ja muun muassa Ledger ja Cornish olivat ehdolla roolisuorituksistaan.

Candy nähdään AVAlla lauantaina 06.04. klo 21:00. Ohjaaja: Neil Armfield, Australia 2006, 108'. Pääosissa: Abbie Cornish, Geoffrey Rush, Heath Ledger.

"Candy on huhtikuun pelastaja.Aaivan loistavia näyttelijöitä ja mahtava käsikirjoitus." Minna

"Kaunis, joskin aika surullinen tarina suuresta rakkaudesta ja sitä varjostavasta riippuvuudesta huumeisiin. Ledger loistaa jälleen kerran roolissaan, myös Cornish on todella vakuuttava. Suosittelen!" Kirsi

"Näin leffan teatterissa ja se oli todellinen kokemus harmi että Heath ei ole enää keskuudessamme." Jukka

"Elokuva on sekä rakkaustarina että kertomus huumeiden täyttämästä elämästä. Se kertoo realistisesti millaista on huumeiden täyttämä elämä. Ostin leffan aikoinaan koska aihe oli kiinnostava ja näyttelijät todella hyviä. Koskettava elokuva kaikenkaikkiaan ja sopii myös huumevalistus elokuvaksi." Marja


Jaa leffakokemuksesi Candy-leffasta tai Heath Ledgerin roolityöstä! Samalla osallistut kilpailuun. Kaikkien elokuvakokemusten kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat