Auton alle jäänyt koira jäi salamatkustajaksi erikoiseen paikkaan: "Aivan uskomatonta”

Poliisikoiran työpanos partioauton pesemiseen 0:30
Poliisikoira "avustaa" partioauton pesemisessä.

Rotterdamissa, New Yorkissa shiba-rotuinen koira jäi auton alle. Koira meni jäähdyttimen säleikön läpi ja jäi rikkinäisen puskurin sisään jumiin. 

Koira selvisi tapaturmasta kuin ihmeen kaupalla hengissä ja mursi ainoastaan tassunsa.

Autoblog -sivusto uutisoi kummallisesta onnettomuudesta. Rotterdamin poliisin komisario Jeffrey Collinsin mukaan kuski törmäsi koiraan ja koira päätyi auton sisäosaan jumiin. 

Kuski ei aluksi edes tiennyt loukkaantuneesta salamatkustajasta

Collins kertoo, että kuski kyllä arveli osuneensa johonkin ja huomasi auton vahingot, mutta ei aluksi nähnyt koiraa. Kuski ehti ajaa noin 24 kilometriä, ennen kuin kuuli outoja ääniä autostaan.

Kuski pysähtyi uudelleen tarkistamaan autonsa etuosan ja soitti hätänumeroon, kun hän näki auton rekisterikilven yläpuolella silmäparin. Hän huomasi auton sisälle päätyneen koiran tuijottavan häntä.

– Kuski näki jonkun tulevan tielle, luuli että se on joko pallo tai mahdollisesti eläin ja hän törmäsi siihen vahingossa, sanoo Collins.

– Hän pysähtyi, tarkisti vahingot, ymmärsi autonsa vahingoittuneen, mutta ei ensin ymmärtänyt, että koira oli jumissa auton puskurin sisäosassa, lisää Collins.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Koiraa hoitanut eläinsairaalan työntekijä Noella LaFreniere kertoi, että noin 7 kiloinen koira sopi ”täydellisesti” puskurin takana olevaan tilaan ja oli todella onnekas, että säilyi tapaturmasta hengissä.

– Rehellisesti, en voinut uskoa, että koira selvisi. Koira mahtui sinne täydellisesti ja tuli sieltä hengissä ulos, se on aivan uskomatonta, kertoo Noelle.

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen, mitä olen työskennellyt eläinten kanssa, niin se on aivan mieletöntä. Koira oli todella onnekas.

Poliisi löysi koiran omistajat ja selvisi, että koiran nimi on Coco. Cocolla murtui tassu, mutta muuten selvisi ilman isompia vammoja.

– Coco on taistelija. Coco on lempeä ja hyvä koira, emmekä malta odottaa, että hän pääsee leikkaukseen ja viimein kotiinsa.

Lähteet: AutoblogTwitter

 ***

Pirkko-Liina vie äitinsä Saaran ja Taran ajelulle Miran Mersulla 0:34
Anu Virtasen bichon frisé -koirat ovat somejulkkiksia, jotka tykkäävät muun muassa ajella autolla.

Lue myös:

    Uusimmat