Australialaisella kuntosaliketjulla on alaikäraja – tänne eivät alle 50-vuotiaat pääse!

Nämä asiat jokainen kuntosalilla käymiseen hurahtanut tunnistaa 0:45
Video: Nämä asiat salitreenaamiseen hurahtaneet tunnistavat!

Kuntosaliyrittäjä valottaa päätöksensä taustoja News.com.au-sivuston haastattelussa.

Australialainen kuntosaliyrittäjä Jonathan Freeman omistaa seitsemästä kuntosalista koostuvan saliketjun, joka on tarkoitettu yli viisikymppisille. Sitä nuorempia ei asiakkaiksi oteta. 

"Boomereille" suunniteltu treenipaikka

Club Active -nimistä saliketjua pyörittävä Jonathan kertoo News.com.au-sivustolle, että porttikielto koskee kaikkia, jotka ovat syntyneet vuoden 1970 jälkeen. Hän kuvailee kuntosaliensa olevan ”turvapaikka boomereille”. 

– Valtavirtasaleja ei todellakaan ole suunniteltu tukemaan tämän ikäryhmän tarpeita eikä heitä niille myös niin innokkaasti toivoteta tervetulleiksi. Se vaikuttaa usein heidän motivaatioonsa ja kykyynsä treenata säännöllisesti ja mukavasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Totuus on, että perinteinen sali voi usein olla ikääntyvien mielestä pelottava, minkä vuoksi halusin luoda tilan, joka on heille tarkoitettu, heidän mielestään hauska ja erityisesti heidän tarpeisiinsa suunniteltu.

Jonathania ei haittaa se, että hän on saanut nuoremmilta jonkin verran paheksuntaa ikärajasta. Boomerit sen sijaan ovat hänen mukaansa ilahtuneet linjauksesta.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat