Miksi naiset käyttävät salilla suuria kuulokkeita? Lindsay paljasti synkän salaisuuden: "Nämä tilanteet ovat kuvottavan yleisiä"

0:45
Nämä asiat jokainen kuntosaliin hurahtanut tunnistaa.

Amerikkalaisnaisen kertomus kuntosalinsa naisten keskuudessa leviävästä salaisuudesta voi tulla monelle miehelle yllätyksenä.

Amerikkalainen Lindsay Ball suuntaa tuhansia tykkäyksiä saaneen Facebook-päivityksensä miehille. Julkaisemassaan kuvassa Lindsay on kuntosalin pukuhuoneessa päässään suuret kuulokkeet.

– Olen jälleen kerran kouluttamassa teitä jostain, jonka kanssa ette ehkä ole tajunneet, että naisen joutuvat kamppailemaan tasaisin väliajoin, nainen kirjoittaa miehille.

Lindsay kertoo asian koskevan kuulokkeita, nimenomaan suuria on-ear-kuulokkeita.

– Kun aloin käydä "vakkarisalillani", ajattelin, että niitä käyttävät naiset ovat naurettavia. Eivätkö heidän korvansa hikoile? Eikö ollut ärsyttävää asetella niitä koko ajan päähän? Eivätkö ne pudonneet liikkeiden aikana, kun he kumartuivat eteenpäin? Vastaus on kyllä. Kyllä kaikkiin noihin kysymyksiin, Lindsay kertoo.

Käytyään kuukausia samalla salilla hän sai kuitenkin vihdoin kuulla, miksi naiset käyttivät epäkäytännöllisiä kuulokkeitaan simppelimpien nappikuulokkeiden sijaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se tapahtui muutama kuukausi sen jälkeen, kun eräs mies lähestyi minua kuntosalilla ja viittoi minua ottamaan nappikuulokkeeni pois, jotta hän voisi kertoa minulle, kuinka virkistävää on nähdä salillamme nainen, jolla ei ole rintaimplantteja. Hän oli vaikuttunut siitä, kuinka sujut olin itseni kanssa. Ja se, että hän kertoi sen minulle, sai oloni tuntumaan kaikkea muuta kuin miellyttävältä.

"Se johtuu miehistä"

Lindsay kertoo miesten kommentteja ja tarinoita tulleen lukuisia. Nainen kertoo, ettei edes jaksa muistaa kaikkia kertoja, jolloin hymyili kohteliaasti ja kääntyi kävelläkseen pois.

Viimein tuntematon nainen pukuhuoneessa kertoi Lindsaylle salaisuuden korvakuulokkeista. Naisella itsellään oli korvakuulokkeet, jotka olivat kuin suoraan 1990-luvulta.

– Se johtuu miehistä. 

"Tämä viisaus on välitetty naiselta naiselle, koska nämä tilanteet ovat kuvottavan yleisiä"

Lindsay kertoo, että nainen oli nähnyt, kun Lindsay jälleen kerran oli yrittänyt päästä eroon väkisin ystävällisyyttään tarjonneesta miehestä laittamalla nappikuulokkeensa takaisin korviinsa – toiveenaan jatkaa treeniään rauhassa.

Kun kuntosalin nainen oli itse ollut samanlaisessa tilanteessa, hänelle oli kerrottu kuulokkeiden salaisuus: suuret kuulokkeet toimivat parempana miesten karkottajana kuin pienet nappikuulokkeet. 

– Näyttää siltä, että tämä viisaus on välitetty naiselta naiselle, koska nämä tilanteet ovat kuvottavan yleisiä.

"Suoja epätoivottuja kohteliaisuuksia vastaan"

Lindsayn mukaan suuret kuulokkeet ovat tarpeeksi pitämään suurimman osan miehistä omalla alueellaan sen sijaan, että nämä yrittäisivät kiinnittää naisten huomiota itseensä.

– Nämä naurettavat asiat ovat suoja epätoivottuja kohteliaisuuksia,  tarpeettomia kommentteja ja turhia neuvoja vastaan.

Ja vaikka Linsayn korvat nyt hikoavatkin ja hän joutuu asettelemaan kuulokkeita koko ajan paremmin, asialla on hyvätkin puolensa.

– Kukaan ei keskeytä minua kesken treenin kertoakseen, että voisin parantaa pakaralihaksiani tällä tietyllä liikkeellä tai että he ovat vaikuttuneita itsevarmuudestani, vaikka minulla on pieni kuppikoko, tai että voisin lisätä painoja pystypunnerruksia tehdessäni. Tai kertoakseen toivovansa, että heidän vaimonsa näyttäisi minulta shortseissa. He hekottelevat minulle, kun kamppailen näiden kuulokkeiden kanssa, mutta se voittaa ahdistelluksi tulemisen.

Lindsay kirjoitti päivityksensä jouduttuaan välittämään kuulokkeiden salaisuuden eteenpäin.

– Tänään välitin tiedon toiselle naiselle ja tarjosin saman neuvon kuulokkeista. Tunsin häpeää. Tunsin surua. Tunsin vihaa, hitto vie. Tehkää paremmin mieheet. Ja jos se et ole sinä, joka tekee noita asioita, tee silti paremmin. Puutu asiaan, ja korjaa ystäviesi ja muiden miesten käytöstä.

Päivitystä on jaettu yli 2 000 kertaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja