Austin ja Chantal olivat tunteneet vasta vuorokauden, kun joutuivat keskelle vuoden 2017 hirvittäviä tapahtumia – nyt pari meni naimisiin: "Kuin olisimme tunteneet aina"

Nuoruuden rakkaus leimahti 60 vuoden jälkeen uuteen roihuun 3:20
Tämä nuoruudenrakkaus leimahti uuteen liekkiin 60 vuoden jälkeen.

Joukkoampumisesta yhdessä selvinnyt pari meni hiljattain naimisiin.

Kanadalaisnainen rakastui amerikkalaismieheen, joka pelasti hänen henkensä vuonna 2017 sattuneessa järkyttävässä Las Vegasin joukkoampumisessa. Pari meni hiljattain naimisiin.

– Minusta tuntui turvalliselta hänen kanssaan – en halunnut poistua hänen viereltään, 29-vuotias Chantal Melanson kertoo People-sivustolle välittömästi kokemastaan yhteydestä Austin Monfortiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuin olisimme tunteneet aina"

Kaksikko tapasi country-baarissa 30. syyskuuta, vain 24 tuntia ennen Las Vegasin Mandala Bay -hotellissa sattunutta joukkoammuskelua, jossa kuoli 58 ihmistä ja useita satoja loukkaantui.

– Hänelle oli niin helppo puhua, tuntui kuin olisimme tunteneet aina, Chantal hehkuttaa.

Seuraavana päivänä tragedia iski. Chantal ja Austin tapasivat toisensa uudelleen ulkoilmakonsertissa, mutta ilonpito loppui lyhyeen, kun 64-vuotias Stephen Paddock aloitti ammuskelun Mandala Bay -hotellin 32. kerroksesta kohti 22 000 ihmistä.

Sekä Chantal että Austin ajattelivat ensin, että ääni tuli ilotulituksesta, mutta paniikki iski, kun he ymmärsivät, että ne olivat laukausten ääniä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Austin johdatti Chantalin turvaan

Austin ei aikaillut, vaan auttoi Chantalin suojaan ja opasti hänet läpi paniikissa olevan ihmismassan konserttialueelta ulos.

Chantal kertoo muistavansa, kuinka makasi maassa ja katsoi Austinin silmiin yrittäen ymmärtää, mitä tapahtui.

– Seuraavassa hetkessä Austin piti kädestäni kiinni, ja juoksimme koko alueen läpi yrittäen päästä turvaan.

Pariskunta selviytyi taksiin, jossa oli jo yksi haavoittunut konserttivieras. Chantal ja Austin eivät lähteneet toistensa viereltä koko iltana, mutta seuraavana aamuna Austin palasi kotiinsa San Diegoon ja Chantal Kanadaan. Traagisten tapahtumien yhdistämä pari piti kuitenkin vielä yhteyttä, ja hyvä niin, sillä maaliskuussa 2020 pari avioitui San Diegossa. Toukokuulle suunnitellut suuremmat häääjuhlat Kaliforniassa nyt yhdessä asuva pari joutui koronaviruspandemian vuoksi perumaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat