Asutko edelleen vanhempien tai aikuisen lapsesi kanssa? Vastaa kyselyyn

Useimmat ihmiset muuttavat pois kotoa täysi-ikäisyyden tietämillä. On kuitenkin myös perheitä, joissa jo aikamiesikään ehtinyt lapsi asuu saman katon alla iäkkäiden vanhempiensa kanssa. Kerro meille omasta kokemuksestasi.

Asutko vanhempiesi luona vai asuuko täysi-ikäisyyden rajapyykin jo ajat sitten ohittanut lapsesi sinun luonasi? Minkä ikäisiä olette? Onko välissä ollut ajanjaksoja, jolloin olette asuneet erillään, vai onko yhteiselo jatkunut vauvasta asti tähän päivään?

Miksi sinä tai lapsesi ei ole muuttanut omilleen? Onko kyseessä harkittu päätös vai tilanne, johon on ajauduttu esimerkiksi taloudellisista syistä tai jämähdetty kuin huomaamatta? Asutatteko esimerkiksi yhteistä perhetilaa vai johtuuko järjestely ihan muista asioista?

Onko toisenlaisista vaihtoehdoista keskusteltu? Oletteko olleet aina yhtä mieltä asumisratkaisustanne, vai toivoisiko jompikumpi siihen muutosta? Kummastelevatko muut tilannettanne?

Miten jaatte asumisen kulut ja velvollisuudet? Onko toisesta apua vai onko hän rasite? Vietättekö kaiken vapaa-aikanne yhdessä vai näkyykö toista vain ruoka-aikaan? Onko yksityisyyttä tarpeeksi? Miten lapsi-vanhempi-suhteenne on muuttunut ajan myötä?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja